Zwarte keuken met een stijlvolle uitstraling

Deze zwarte keuken met een stijlvolle uitstraling is opgeleverd door Kitchen4All Doetinchem bij een familie uit Doetinchem. Dat zwart en goud een prachtige combinatie vormen bewijst deze keuken zeker!

Regelmatig zien we dat er gekozen wordt voor een zwarte keuken, maar deze keuken is net iets anders dan de meeste zwarte keukens. De fronten in de kleur Decor eiken Nero zijn namelijk voorzien van een houtstructuur, welke de keuken een speelse look geven. De zwarte fronten zijn gecombineerd met een stijlvol marmerlook werkblad in de kleur Mahal. De combinatie van de zwarte fronten en het lichte werkblad creëert een prachtig contrast welke de stijlvolle uitstraling van de keuken versterkt. Het zwart van de fronten komt ook terug in de kraan en de spoelbak, beide hebben ook een zwarte kleur. Hierdoor ontstaat er eenheid en rust in de ruimte. De keuken wordt helemaal afgemaakt door de goudkleurige beugelgrepen welke op de fronten zijn geplaatst.

Het effect van (led)verlichting

Het plafond is voorzien van ledverlichting welke dimbaar en in kleur te verstellen is. Hierdoor kun je de verlichting van je keuken aanpassen op de lichtinval in de ruimte. Zo kun je tijdens het koken de verlichting wat feller en koeler maken en in ’s avonds kiezen voor meer sfeervolle verlichting. Naast spots in het plafond is ook onder de wandplank verlichting geplaatst. Deze verlichting creëert niet alleen een speels effect, maar vormt ook een eyecatcher in de keuken. Het trekt direct de aandacht als je naar deze keuken kijkt ! Je ziet in deze keuken dus goed wat voor invloed verlichting heeft op de ruimte. Vergeet daarom tijdens het uitzoeken van de keuken niet de verlichting.

Keukenverlichting
Stijvolle zwarte keuken
Zwarte keuken

Ontwerp je keuken zelf

Ben je langzamerhand ook op zoek naar een nieuwe complete keuken? We snappen dat je dan graag zelf eerst aan de slag gaat met het ontwerpen ervan voordat je naar de winkel gaat. Daarom hebben wij een keukenplanner waarin je zelf een 3D-ontwerp kunt maken van je nieuwe keuken. Zo kun je schuiven met verschillende opstellingen en indelingen en bekijken welke kleuren en stijlen het beste bij je passen. Je kunt dit ontwerp meenemen naar een van onze winkels. Daar maken onze adviseurs graag van jouw ontwerp werkelijkheid!

Maak een 3D-ontwerp