Opgeleverde keuken Zwolle

Samen met Kitchen4All Genemuiden heeft deze familie uit Zwolle hun droomkeuken gerealiseerd. De zwarte basis vormt een prachtige combinatie met het betonlook werkblad.

Deze keuken bestaat uit ‘super mat’ zwarte fronten en is dus echt mat zwart te noemen. Ook de greeplijsten hebben een zwarte kleur waardoor deze nauwelijks opvallen, dit zorgt voor een strak en modern geheel. Het top core betonlook werkblad heeft een lichte kleur en contrasteert prachtig bij de zwarte keuken! Om de strakke uitstraling van de keuken te behouden is er voor de spoelbak en de inductiekookplaat een uitsparing gemaakt. Hierdoor steken ze niet boven het werkblad uit, maar zijn deze verwerkt in het werkblad. De keuze voor een inductiekookplaat is gemaakt vanwege de vele voordelen die deze platen bieden. Zo gaan de kookplaten alleen aan als er een pan op staat. Hierdoor is het een zeer kindvriendelijk en veilig systeem. Boven de inductiekookplaat hangt een wandafzuigkap met randafzuiging. De afzuiging bevindt zich aan de randen, wat ervoor zorgt dat de lucht beter wordt weggezogen. Daarnaast zijn afzuigkappen met randafzuiging vaak stiller én makkelijker schoon te maken. De koel-vriescombinatie is voorzien van een paneeldeur, waardoor deze netjes weggewerkt is. Alle apparatuur die in deze keuken geplaatst is, is van het merk Neff.

Keukens Zwolle
Moderne keuken

Betonlook werkblad

Betonlook keukens zijn op dit moment een echte trend, we zien ze dan ook veel terugkomen. Vaak bestaan deze keukens uit betonlook fronten, in combinatie met een donker en contrasterend werkblad. Deze keuken heeft een mat zwarte basis en een betonlook werkblad. Het is dus ook geen volledige betonlook keuken, maar bevat wel een betonlook toevoeging. Bij deze keuken kan je goed zien dat betonlook niet overheersend hoeft te zijn, maar ook subtiel kan worden aangebracht. Er is gekozen voor een lichte betonlook, maar betonlook is ook in andere kleuren en maten verkrijgbaar. Je kan zelfs kiezen tussen verschillende structuren, dit maakt betonlook veelzijdig.

Betonlook keuken
U-vormige keuken

U-vormige keuken

U-vormige keukens hebben, zoals de naam al voorspelt, de vorm van een U. Deze keukens zijn niet alleen geschikt voor grote, maar ook kleine ruimtes. Het grote voordeel van deze vorm is dat het veel opbergruimte en werkruimte creëert. Dit komt omdat je een groot werkblad hebt en daarmee de ruimte hebt om meerdere opberglades en kasten te plaatsen. Vaak wordt een zijde van de U-vormige keuken gebruikt als eethoek of bar en de andere zijdes om te koken en spullen op te bergen. In deze keuken is er geen eethoek of bar toegevoegd, maar is de ruimte gebruikt om een extra groot werkblad te creëren. Zeker in een kleine keuken zorg je er zo voor dat je genoeg beweegruimte hebt om te lopen.

Keuken inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droomkeuken eruit komt te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je keuken? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, waar onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete keuken.

Plan jouw vrijblijvende adviesgesprek

Keuken inspiratie