Opgeleverde keuken Zwolle

In deze ruime leefkeuken is gekozen voor een kookeiland dat het middelpunt vormt. Aan het einde van het kookeiland is er een zitruimte gecreëerd. Deze design keuken is gekocht bij Kitchen4All Genemuiden.

Zoals in deze keuken goed te zien is, is een zitfunctie aan het eiland zeker het overwegen waard. Of het nu moet dienen als volwaardige eetplaats of enkel voor een snelle hap. Enkele zitplaatsen komen altijd van pas en brengen de huiselijke sfeer naar boven omdat iedereen gezellig kan aanschuiven tijdens het koken. De design keuken met kookeiland verbindt de keuken met de woonkamer en geeft een ruimtelijke uitstraling. Er is gekozen voor stijlvolle supermat zwarte fronten voor de wandkasten en het kookeiland. Dit geeft de keuken een luxe uitstraling. Het marmerlook composieten werkblad is 3 cm dik in de kleur callacata Gold. Doordat de Bora Pure kookplaat genitreerde afzuiging heeft is er geen afzuigkap meer nodig. Ook is heeft de keuken een luxe kokend waterkraan van Quooker. De oven zijn van Miele en de overige apparatuur van Bosch. De multifunctionele wand biedt bergruimte en herbergt tegelijk functies als de spoelunit. De wand verbindt het product met de ruimte.

Opgeleverde keuken Zwolle
Kookeiland Zwolle
Composiet werkblad

Composiet werkblad

Een composieten werkblad is een alternatief voor een granieten aanrechtblad. Een granieten werkblad wordt vervaardig uit één plaat en is een natuurproduct waar weinig aan wordt bewerkt. Composiet is een samengesteld product uit kleine stukjes graniet, marmer of beton. Deze worden onder hoge druk samengeperst en hierdoor ontstaat er sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal. Je hoeft hier minder voorzichtig mee om te gaan als een granieten werkblad maar ze hebben beide dezelfde robuuste en natuurlijke uitstraling.

Zwarte keuken

Er wordt steeds vaker voor een zwarte keuken gekozen. Hoe haal je het meeste uit een zwarte keuken? Mix diverse texturen en materialen om een speels effect te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een marmeren werkblad in combinatie met matzwarte keukenkastjes. Door te combineren met diverse texturen en materialen, geef je een keuken een unieke look wat absoluut niet saai is. Wanneer je op zoek gaat naar zwart keukenapparatuur dan zijn er verschillende soorten apparatuur waar je uit kunt kiezen. Glanzend keukenapparatuur past perfect bij een moderne of een industriële woonstijl. Matzwarte apparaten komen juist weer goed tot zijn recht in een landelijk of minimalistisch interieur.

Zwarte keuken
Keukeninspiratie

Keukeninspiratie

Op onze website vind je veel keukeninspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Maak jouw 3D-ontwerp