Mat witte keuken

Naast een zwarte keuken, die vaak gecombineerd wordt met een industrieel interieur, is ook de mat witte keuken in trek. Een mat witte keuken kleur past heel goed bij een simplistisch en minimalistisch interieur. Door te kiezen voor een witte matte keuken, krijgt jouw keukenruimte een open en lichte uitstraling. Is dit precies wat je zoekt? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Doe inspiratie op via onze website en plan een afspraak in bij één van onze winkels. Ontdek de mogelijkheden van een complete keuken onder het genot van een lekker bakje koffie. Je bent van harte welkom!

Keuken mat wit: simplistisch en minimalistisch

Een mat witte keuken is zeer geschikt wanneer je op zoek bent naar een keuken met een simplistische en minimalistische uitstraling. Wit is ook de kleur die je veel ziet terugkomen binnen het minimalistische interieur. Alles binnen deze stijl is praktisch en dient een doel. Zo zul je geen onnodige tierelantijntjes aantreffen.

Dat een mat witte keuken simplistisch en minimalistisch is, betekent niet meteen dat het een saaie keuken is. Integendeel, het kan jouw keukenruimte heel open en ruimtelijk laten ogen. En juist door te kiezen voor zo’n neutrale kleur als basis, kun je het naar wens complementeren met gekleurde details. Wit kan met iedere andere kleur gecombineerd worden. Van aardse tinten als bruin, beige en zandkleur tot hele sprekende en felle kleuren. Kortom, met een mat witte keuken kun je ontzettend veel kanten op.

Greeploze mat witte keuken
Minimalistische mat witte keuken

Greeploze keuken wit mat

Als er iets goed samengaat met een mat witte keuken dan is het wel een greeploos design. Bij een greeploze keuken hebben de kastdeurtjes geen handgrepen. Vaak beschikken dit soort keukens over push-to-open keukenkastjes. Hierbij openen de kastdeuren zich wanneer je er tegenaan duwt. Een greeploos design past uitstekend bij het simplistische en minimalistische karakter van de mat witte keuken.

Een bijkomend voordeel van een mat witte keuken is de afwerking. Een mat oppervlak schittert namelijk veel minder dan een hoogglans oppervlak. Ook vallen vingerafdrukken minder snel op. Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Dan is een keuken in mat wit wellicht iets voor jou!

Inspiratie opdoen voor jouw witte keuken mat?

Wil je graag inspiratie opdoen voor jouw mat witte keuken? Kijk dan eens op onze website onder de kopjes ‘tips & trends’ en ‘opgeleverde keukens’. Op de pagina tips & trends vind je de allerlaatste keukentrends, veel inspiratie en handige tips. En bij de opgeleverde keukens lees je over de verschillende mooie keukens die wij naar tevredenheid van de klant hebben geplaatst.

Mat witte keuken met houtlook
Mat witte landelijke keuken

Laat jouw mat witte keuken ontwerpen bij Kitchen4All

Naast inspiratie opdoen via onze website ben je ook altijd van harte welkom om een gratis adviesgesprek in te plannen. Kom langs in één van onze winkels om onder het genot van een lekker bakje koffie de mat witte keuken van jouw dromen te bespreken. Onze betrokken medewerkers voorzien je graag van het beste advies! Bij ons kun je rekenen op een complete ontzorging, van A tot Z. Wij dragen zorg voor de realisatie van jouw droomkeuken van ontwerp tot oplevering!