Zwarte hoekkeuken

Als je kiest voor een hoekkeuken, kun je deze allerlei kleuren geven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lichte hoekkeuken of een kleurrijk geheel? Of ben je meer op zoek naar een donkere kleur waar je een stijlvolle ruimte mee kunt creëren? Bekijk dan eens onze zwarte hoekkeukens. Deze kleur leent zich namelijk perfect voor een hoekkeuken. Ben je benieuwd waarom? Lees snel verder en laat je inspireren!

Hoekkeuken zwart Kitchen4All

Waarom kiezen voor een zwarte hoekkeuken?

Bij een zwarte keuken wordt vaak gedacht aan een donkere en misschien zelfs wat sombere ruimte. Hoekkeukens komen soms ook in een wat kleinere ruimte te staan en ook dan zou je denken dat zwart misschien niet de beste optie is. Waarom zou je dan kiezen voor een zwarte hoekkeuken? Je kunt de zwarte kleur met allerlei kleuren en materialen combineren en ervoor zorgen dat de keuken helemaal niet donker oogt. Sterker nog, met een zwarte hoekkeuken kun je een hele warme en sfeervolle ruimte creëren. Bovendien zorg je met een hoekkeuken voor zeeën van werk- en opbergruimte. Genoeg redenen dus om voor een zwarte hoekkeuken te kiezen.

Betonlook zwarte hoekkeuken
Houtlook zwarte hoekkeuken

Combineer zwart met andere kleuren en materialen

Zwart is een kleur die je met veel andere kleuren en verschillende materialen kunt combineren. Je kunt jouw zwarte hoekkeuken dus helemaal naar eigen smaak inrichten. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie met lichte kleuren als beige of wit en creëer daarmee een prachtig contrast. Of geef jouw zwarte keuken een kleurrijke touch en maak een combinatie met roze, groen of blauw. Daarnaast combineren materialen als marmerlook, betonlook en houtlook erg goed met zwart. Met ieder materiaal creëer je weer net een andere stijl en uitstraling.

De keukenstijlen die passen bij een zwarte hoekkeuken

Als je kiest voor een zwarte hoekkeuken, zijn er verschillende keukenstijlen die daarbij passen. Om je daar een beter beeld van te geven, hebben we een aantal stijlen voor je uitgelicht.

1. Stoere keuken
Stoere keukens kenmerken zich door het gebruik van donkere kleuren en robuuste materialen. Zwart is dan ook de perfecte kleur voor het creëren van deze keukenstijl. Kies voor jouw hoekkeuken voor mat zwarte fronten, een betonlook werkblad en maak het geheel af met Gun Metal accenten.

2. Moderne keuken
Wil je graag een rustige ruimte creëren? Kies dan voor een moderne zwarte hoekkeuken. Combineer donkergrijze fronten met een licht werkblad en mat zwarte accenten en geef jou zwarte keuken een moderne uitstraling.

3. Landelijke keuken
Zou je graag een zwarte hoekkeuken met een warme sfeer willen? Kies dan voor een landelijke zwarte keuken. Maak bijvoorbeeld een combinatie van een houtlook werkblad, antracieten fronten en mat zwarte accenten.

4. Betonlook keuken
Betonlook is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder zwart. Stel een zwarte betonlook samen door te kiezen voor zwarte betonlook fronten, een licht werkblad en rvs-accenten.

Landelijke zwarte hoekkeuken

Laat je inspireren

door onze binnenkijkers

Stoere zwarte hoekkeuken

Verschillende manieren om een zwarte hoekkeuken in te delen

Hoekkeukens kun je op allerlei manieren indelen. De eerste optie waar je voor komt te staan is welke afmetingen en indeling jouw hoekkeuken krijgt. Ga je bijvoorbeeld voor twee zijdes die haaks op elkaar worden geplaatst? Of losse elementen. Wil je graag een L-vorm of liever twee gelijke zijdes? Daarnaast kun je kiezen voor een aantal hoge kasten of een aantal bovenkasten en daarmee extra opbergruimte creëren. Bovendien kun je ook uit verschillende soorten kasten en lades kiezen en zo jouw zwarte hoekkeuken helemaal naar wens indelen.

Complete ontzorging bij Kitchen4All

Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat een keukenrenovatie best spannend kan zijn, zijn we er bij Kitchen4All om je compleet te ontzorgen. Dit houdt in dat we je in de winkel voorzien van een eerlijk en deskundig advies en je helpen bij het samenstellen van de keuken. Nadat je de keuken hebt gekocht kun je ook op ons rekenen. De keuken wordt bij je thuis bezorgd en indien gewenst kunnen we ook de volledige montage voor je verzorgen. Je wordt bij Kitchen4All van A-Z ontzorgt.

Laat je inspireren

Wil je onze zwarte hoekkeukens graag eens in het echt bekijken? Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze keukenwinkels. Daar staan niet alleen zwarte hoekkeukens opgesteld, maar ook keukens met allerlei andere kleuren, stijlen en opstellingen. Bovendien bieden we van iedere kleur en materiaal een staal, waardoor je precies kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Je kunt dus in alle rust keuken inspiratie opdoen. Daarnaast staan onze keukenadviseurs voor je klaar, zij helpen je graag!

Plan jouw adviesafspraak