Smalle keukens met eiland

Wanneer je een smallere ruimte beschikbaar hebt voor de keuken, maar je wel graag van de voordelen wilt genieten die een kookeiland biedt, is de smalle keuken met eiland een goede keuze voor jou. In de smalle keuken met eiland wordt tijdens het ontwerpen rekening gehouden met de beschikbare ruimte en wordt er een smalle keuken met eiland speciaal voor jouw woning op maat gemaakt. Hierdoor keuken perfect in jouw woning en kun je alsnog jouw keukendroom realiseren. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak bij één van onze winkels of doe inspiratie op voor een lange smalle keuken met eiland op deze pagina!

De voordelen van een smalle keuken met kookeiland

Natuurlijk wil jij jouw keuken zo goed mogelijk benutten en zoveel mogelijk uit de ruimte halen als mogelijk is. Dat jouw keuken smal is, wil niet zeggen dat je niet kunt genieten van de vele voordelen die een kookeiland biedt. De smalle keukenopstelling met eiland geeft je extra opbergruimte om al jouw spullen met gemak op te kunnen bergen en het biedt de mogelijkheid om een deel als bar te gebruiken. Zo kun je gezellig ontbijten in de keuken of kletsen met jouw partner, kinderen of gasten terwijl je aan het koken bent. Het eiland maakt de keuken een sfeervolle plek waar je met veel plezier samenkomt.

Smalle keuken kookeiland
Smalle keuken met kookeiland

Verschillende woonstijlen

Met een smalle keuken met groot eiland heb je genoeg opties als het aankomt op design; de keuzemogelijkheden zijn namelijk enorm. Alle complete keukens bij Kitchen4All worden volledig op maat gemaakt. Je kunt inspiratie opdoen op onze website of inspiratie verzamelen en meenemen naar jouw vrijblijvende adviesafspraak. Wanneer je een bepaalde interieurstijl hebt in de rest van de woning, kan het heel mooi zijn om de keuken ook in deze stijl te ontwerpen. Zo wordt jouw woning één stijlvol geheel. In de smalle keuken met eiland kun je allerlei verschillende keukenstijlen aanhouden, heb jij al iets in gedachten? Om de keuken zo open en ruim mogelijk te laten lijken, raden we je aan om te kiezen voor lichte kleuren. In een smalle keuken kunnen donkere kleuren al snel de overhand nemen waardoor de keuken té smal kan aanvoelen. Onze adviseurs in de winkel denken met je mee over het perfecte design van jouw keuken. Hierbij letten we op het design maar boven alles ook op de functionaliteit van de smalle keuken met eiland.

Jouw smalle keuken met eiland realiseren

Wanneer je een smalle keuken met eiland wilt realiseren, kun je het best eens langskomen bij één van onze winkels. Onze specialisten staan voor je klaar om jouw wensen en voorkeuren zo helder mogelijk in kaart te brengen. Met jouw wensen en het budget gaan we aan de slag met het ontwerpen en creëren van jouw keuken. Het ontwerpen doen we met een 3D-ontwerp, zodat jij een echte visualisatie van jouw toekomstige keuken krijgt. We ontzorgen je volledig en bespreken alle opties van de ruimte zorgvuldig met je door. Pas wanneer jij helemaal enthousiast bent over het ontwerp van de smalle keuken met eiland, gaan we de offerte opstellen. Wij staan voor transparantie en volledig eerlijkheid, daarom houden we niet van kleine lettertjes of onderhandelingen. Bij ons krijg je direct de beste prijs die we je kunnen geven zodat je zeker weet dat je niet te veel betaald.

Kookeiland smalle keuken
Keuken met kookeiland

Smalle keuken met eiland kopen bij Kitchen4All

Ben jij helemaal enthousiast over het design van de smalle keuken met eiland én ga je akkoord met de offerte? Dan gaan we alles in werking zetten om jouw smalle keuken met eiland te realiseren! Van begin tot eind heb jij contact met een vaste adviseur, zodat we zeker weten dat jouw behoeftes volledig voorzien worden. Onze prioriteit is om ervoor te zorgen dat jij helemaal gelukkig bent met je nieuwe keuken. Wij ontzorgen je compleet door de smalle keuken met eiland bij jou thuis te installeren en alle onderdelen gratis bij je thuis te bezorgen. Kun je hulp gebruiken bij het demonteren van de oude keuken? Geen zorgen! Ook dat regelen we voor je. Maak snel een afspraak bij één van onze winkels om jouw plannen voor een smalle keuken met eiland te realiseren!