Open keukens

De open keuken zien we steeds vaker terugkomen en dat is niet voor niets. Dit komt namelijk door een groot aantal voordelen dat de keuken heeft ten opzichte van andere typen keukens. Deze keukenopstelling zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel in jouw woning en een gezellige sfeer in de keuken. Doordat de open keuken in directe verbinding staat met de huiskamer wordt er één grote, gezellige ruimte gecreëerd. Alleen in de keuken staan tijdens het koken is met een deze keuken verleden tijd!

Open keuken met eiland

Heb je de beschikking over een grote keukenruimte? Dan is een open keuken met eiland een interessante optie. Een kookeiland biedt namelijk meer werkruimte dan een standaard aanrecht én de keuken staat hierdoor in verbinding met de huiskamer. De perfecte plek voor een gezellig avondje met vrienden hebt of gewoon een doordeweekse avond in de keuken staat, het is wel zo gezellig om in contact te blijven met de rest van het eetgezelschap. Bovendien kun je spelende kinderen gemakkelijk in de gaten houden vanaf de open keuken met kookeiland.

Open keuken zwart
Kleine open keuken

Kleine open keuken

Zeker als je een wat kleinere woning hebt kan een open keuken een voordelige oplossing zijn. Door twee kleinere ruimtes samen te voegen, wordt de ruimte niet alleen opener, maar creëer je ook optisch gezien meer ruimte. In een kleine open keuken is een rechte keuken een goede optie. Dit type keuken neemt niet veel ruimte in beslag, doordat alle keukenelementen tegen de wand naast elkaar worden geplaatst.

Opgeleverde open keukens Kitchen4All

Open keuken inspiratie

Weet je al precies hoe jouw open keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jouw open keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je nieuwe keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Hoe ziet jouw ideale open keuken eruit?

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een ideale open keuken. Breng een bezoekje aan een Kitchen4All bij jou in de buurt en laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen en verschillende opties voor open keukens. Benieuwd hoe jouw favoriete open keuken eruitziet in jouw ruimte? Of wil je graag een aanpassing? Een keukenadviseur maakt gratis een 3D-ontwerp op maat. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten! Bekijk onze al complete keukens op de website.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 16-04-2021

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 03-01-2022

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 14-12-2021