Keukenzaak

Wil je graag een nieuwe keuken en ben je daarvoor op zoek naar een keukenzaak bij jou in de buurt? Dan ben je bij Kitchen4All aan het goede adres! Onze keukenzaken zijn door heel Nederland gevestigd, dus er zit er altijd wel een bij je in de buurt. In onze winkels word je ontvangen door deskundige adviseurs die je graag helpen bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Ben je benieuwd wat we nog meer te bieden hebben? Lees dan snel verder.

Keukenzaak

Onze 4All gewoonten

Om ervoor te zorgen dat we iedereen kunnen voorzien van een droomkeuken, werken we vanuit onze 4All gewoonten. Dit zijn de vier pijlers die de basis vormen van onze werkwijze. 

1. Persoonlijke betrokkenheid:
We helpen je altijd zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Dit houdt in: ongedwongen en adviseren. We zijn niet alleen tijdens het proces betrokken, maar ook er na. Want wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent.

2. Direct de scherpste prijs:
De aanschaf van een nieuwe keuken is een grote aankoop, dan is het wel zo fijn dat je weet waar je aan toe bent. Daarom bieden we je altijd direct de scherpste prijs. Dus geen gedoe of onderhandelingen, maar eerlijkheid en transparantie.

3. Actuele keukentrends:
We bieden je altijd de laatste trends en de nieuwste designs. Dit nemen we mee in het ontwerp, zo is jouw keuken altijd up-to-date.

4. Complete ontzorging:
Bij onze keukenzaken willen we je volledig ontzorgen. Van het eerste ontwerp, tot aan de laatste opleverpunten van de keuken: wij regelen het voor je.

Kitchen4All 4All gewoonten
Deskundige adviseurs keukenzaak

De ervaren keukenadviseurs van Kitchen4All

Je stelt niet iedere dag een nieuwe keuken samen, het kan dan ook best lastig zijn om te bepalen hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Daarom staan in al onze keukenzaken ervaren keukenadviseurs voor je klaar. Zij beginnen altijd met een korte kennismaking waarbij ze jouw wensen en de mogelijkheden in kaart brengen. Aan de hand daarvan kunnen zij je namelijk voorzien van advies. Dit advies wordt dus volledig op jouw wensen aangepast. Daarnaast maken zij een gratis 3D-ontwerp voor je, zodat je precies weet hoe jouw nieuwe badkamer eruit gaat komen te zien. Ben je toch niet helemaal tevreden over het ontwerp? Dan passen we deze net zo vaak aan totdat je wel tevreden bent!

Keuken inspiratie bij onze keukenzaken

Wanneer je een nieuwe keuken gaat uitzoeken is het wel zo fijn dat je keuken inspiratie op kunt doen bij een keukenzaak. Bij onze keukenzaken vind je meer dan voldoende inspiratie om jouw nieuwe droomkeuken samen te kunnen stellen. In de winkels staat een ruim assortiment aan keukens opgesteld. Al deze keukens hebben een andere kleur, stijl en opstelling. Zo kun je goed zien wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast bieden we van al onze kleuren en materialen een staal, waarmee je heel eenvoudig een moodboard kunt maken. Kun je niet wachten met het opdoen van inspiratie? Bekijk dan eens de opgeleverde keukens van onze klanten!

Keuken inspiratie keukenzaak

De montage van jouw keuken

We staan bij Kitchen4All dus voor je klaar om je te ontzorgen. Dit doen we niet alleen tijdens het samenstellen van je nieuwe keuken, ook na de aankoop ervan kun je op ons rekenen. De keuken wordt door ons bij je thuis bezorgd en ook de volledige montage kunnen wij voor je verzorgen. We werken samen met kundige en ervaren monteurs die al vele keukens gemonteerd hebben. Zij weten dus precies hoe ze dit klusje moeten klaren en leveren jouw keuken perfect op. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van je nieuwe keuken en de lekkerste gerechten op tafel zetten.

Plan jouw winkelbezoek

Wil je graag een bezoek brengen aan een van onze keukenzaken? Je bent van harte welkom om spontaan eens binnen te lopen. Wanneer je zeker wilt weten dat een van onze adviseurs alle tijd voor je heeft, adviseren we je een afspraak te maken. Deze afspraak is gratis en bovendien geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!

Maak jouw gratis afspraak

Waarom Kitchen4All?

Onze 4All gewoonten

Lees meer