De succesvolle franchiseformule Kitchen4All

Het Kitchen4All concept is zeer succesvol. Meerdere leden hebben gekozen om het concept Kitchen4All toe te voegen aan een al lopende Sani4All franchise. Deze wisselwerking tussen beide formules blijkt zeer succesvol. Ook als standalone concept bewijst Kitchen4All een ijzersterk concept te zijn. In 2021 hebben al onze winkels de gewenste target met gemak gehaald.

Uitbreiding is dan ook een logische stap voor veel leden maar dus ook voor het merk Kitchen4All. Wij hebben gekozen voor een franchiseformule met als motto: delen om te kunnen vermenigvuldigen. Als wij de leden succesvol maken, worden we dat zelf ook. De ultieme gedachte van wederkerigheid.

Voel jij je hierdoor aangesproken? Lees dan snel verder!

Over Kitchen4All

Kitchen4All biedt een ideale keukenformule met sterke fundering. Daarbinnen bieden we keukens voor iedereen. Dagelijks wordt continu hard gewerkt aan de beste marktbewerking, het optimaliseren van de juiste formule, het uitbreiden van de marketinginzet en het vergroten van de kennis van de markt.

Het Kitchen4All concept blijkt zeer succesvol te zijn. Met veertien winkels, en nog meerdere openingen gepland in 2022, is Kitchen4All hard op weg om het keukenlandschap te veroveren. De wisselwerking tussen Sani4All en Kitchen4All blijkt perfect te werken. Als ondernemer profiteer jij hiervan!

De voordelen van Kitchen4All

Complete ontzorging

De klant is verzekerd van het beste deskundige advies, scherpe prijzen, gratis bezorging en professionele montage.

Prijsstelling

De prijsstelling die wij hanteren is laag. Kitchen4All Nederland B.V. biedt scherpe prijzen aan door groot in te kopen en te werken vanuit eenvoudig ingerichte winkels.

Landelijke marketing

Kitchen4All is een vooruitstrevende formule en constant in ontwikkeling op het gebied van marketing. Kitchen4All bereikt door het slim inzetten van marketing een groot deel van de doelgroep.

Voordelen als franchisenemer

Delen om te vermenigvuldigen is ons motto. Een samenwerking biedt jou daarom ook voordelen. Hieronder een aantal uitgelicht:

Zelfstandigheid

Als franchisenemer bij Kitchen4All Nederland B.V. ben je zelfstandig ondernemer. Net als wij. Door samen te werken met alleen maar zelfstandig ondernemers streeft iedereen naar het beste resultaat. De verwachtingen en belangen worden vooraf vastgelegd in het franchisecontract.

Persoonlijke inzet

Omdat je als franchisenemer ook zelfstandig ondernemer bent, ben je volledig verantwoordelijk voor de gang van zaken in je eigen bedrijf. Motivatie en persoonlijke inzet staan daarom op een hoog niveau. Eigen initiatief en betrokkenheid worden zodoende direct beloond met een toenemende omzet en eindejaars bonussen.

Hogere omzet, lagere kosten

Door uitbreiding van de formule wordt (nog) groter ingekocht bij de kernleveranciers. Deze grootschaligheid heeft kostenvoordelen tot gevolg, wat weer ten goede komt aan de winst.

Focus je op ondernemen

Kitchen4All zorgt voor marketing, kennis en ondersteuning en advies over de markt. Taken additioneel aan de verkoop worden ondersteund door het hoofdkantoor. Jij kunt je focussen op ondernemen!

Uniforme uitstraling

De herkenbare en professionele uitstraling is één van de belangrijkste kenmerken van Kitchen4All. Samen zijn we verantwoordelijk voor de perfecte branding van de winkel en online kanalen. Kitchen4All Nederland zorgt dat je alle tools in handen hebt om dit op een goede wijze te realiseren.

Samenwerking

De kracht van deze formule komt mede uit de samenwerking tussen de franchisenemers en de franchisegever. Kitchen4All Nederland B.V. werkt als ruggengraat voor de vestigingen en ondersteunt met degelijke en professionele bedrijfsvoering de gehele organisatie.

Wat vinden onze franchisenemers?

"Kitchen4All heeft mij veel mogelijkheden gegeven om mezelf als ondernemer verder te ontplooien. De solide basis bied mij zekerheid, al vanaf het uitzoeken van een geschikte locatie tot de effectieve marketing werkzaamheden, waardoor ik vanaf de opening een goede aanloop naar de winkel krijg."

Eric Kroon - Kitchen4All Barneveld

Meer weten?

Belangrijk voor ons is dat het klikt. We zijn niet op zoek naar kortlopende samenwerkingen, maar we willen gezamenlijk een keukenrevolutie binnen Nederland teweeg brengen. En misschien wel daarbuiten.

Kitchen4All heeft een onderscheidende franchiseformule in de keukenbranche ontwikkeld voor ondernemende dienstverleners. Het biedt een samenwerking tussen jou en Kitchen4All, waarbij jij je richt op de klant, de producten en de lokale marktbeweging in jouw exclusieve rayon. Wil je meer weten over onze franchiseformule of ben je nu al enthousiast? Neem dan direct contact met ons op via het formulier hiernaast, en wie weet open jij over een tijdje de deuren van jouw Kitchen4All winkel!