Garantie

Kwaliteit is iets wat we bij Kitchen4All garanderen. Omdat wij het erg belangrijk vinden dat onze klanten blij zijn met hun keuken, kun je bij ons altijd terecht voor keukens en apparatuur van topkwaliteit. We zeggen niet voor niets: “keukens voor iedereen”. Daarnaast ontvang je altijd garantie over jouw keuken en apparatuur. Ook na de aankoop van je keuken verzekeren we je van de allerbeste kwaliteit en service. Een van onze 4All gewoonten is namelijk “complete ontzorging”, en daar gaan we voor.

Hoeveel garantie ontvang ik?

Een vraag die we vaak gesteld krijgen is hoeveel garantie je ontvangt bij aankoop van een nieuwe keuken. Standaard zit er 5 jaar garantie op een keuken. Hieronder valt onder andere het hang- en sluitwerk, scharnieren en het dergelijke. Let erop dat er op apparatuur en andere toebehoren andere garanties gelden. Dit verschilt per leverancier, dus mocht je precies willen weten hoeveel garantie je ontvangt over jouw oven, vraag dit dan aan een van onze adviseurs en zij vertellen je er graag meer over.

De beste service bij Kitchen4All

De garantieperiode op je keuken en apparatuur gaat in op de dag dat de keuken geleverd wordt. Omdat wij enkel gebruikmaken van hoogwaardige kwaliteit materialen en apparatuur, verzekeren wij je dat je een keuken koopt van Duitse topkwaliteit. Helaas kan het soms tijdens het gebruik van een keuken voorkomen dat je een technische mankement ontdekt. Is dit het geval? Meld dit dan bij ons. Wanneer het mankement binnen de garantievoorwaarden vallen dan zorgen wij dat we het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent. Wij staan niet alleen aan het begin van het traject voor je klaar, maar ook als je keuken eenmaal is geplaatst. Dat is een van de voordelen van Kitchen4All. Wil je meer weten over de garantie voorwaarden van jouw keuken? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij staan voor je klaar en helpen je graag verder, zodat je meer duidelijkheid hebt.

Contact