Keukenapparatuur Siemens Kitchen4All

Siemens

Siemens staat bekend om de stijlvolle én ontzettend praktische keukenapparatuur. Siemens bereikt met haar producten een mooie balans tussen familie, leven én efficiënt werken. Dat resulteert in producten met een krachtig design, geweldige werking en slimme oplossingen die perfect in jouw leven passen. Het assortiment keukenapparatuur van Siemens is uitgebreid: bak- en stoomovens, (combi)magnetrons, kookplaten, afzuigsystemen, koelapparaten en vaatwassers; Siemens heeft het helemaal. De gehele keuken kan dus voorzien worden van Siemens keukenapparatuur

Logo Siemens

Slim en stijlvol

Binnen het assortiment van Siemens heb je zelf de keuze hoe slim je het maakt. En met slim, bedoelen we écht slim. Zo kan je via een app bekijken of jouw ovengerecht al klaar is, check je in de supermarkt wat je thuis nog in de koelkast hebt liggen en laat je apparaten gemakkelijk met elkaar communiceren. De keukenapparaten zijn zo ontworpen, dat ze jou zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Met de slimme inbouwapparatuur bespaar je tijd, energie en moeite in de keuken. Daarnaast wordt er veel rekening gehouden met duurzaamheid en zijn de producten afgestemd op een natuurlijke levensstijl.

Naast slim, zijn de keukenapparaten van Siemens ook erg stijlvol. Hoewel de keukenapparatuur van binnen erg uitgebreid zijn in de functionaliteiten, stralen ze vooral een simpel maar krachtig design uit. De keukenapparatuur van Siemens zijn dan ook erg elegant en maken je keuken niet alleen slim, maar ook erg stijlvol. Perfect dus voor als je een uniek design belangrijk vindt, maar ook graag de nieuwste technologie in huis haalt!

Zwarte keukenapparatuur Siemens
Koelkast Siemens

Siemens studioLine

De nieuwste productlijn van Siemens, is de studioLine. Deze lijn heeft alles in zich waar Siemens voor staat. Slimme technologie en een strakke afwerking creëren samen keukenapparatuur waar iedereen blij van wordt. Met de zwarte afwerking en roestvrijstalen details wordt een krachtige uitstraling gecreëerd. De producten zijn prachtig om te zien én geweldig in gebruik. Daarnaast zijn ze voorzien van de nieuwste features en optimaal comfort. Perfect dus voor iedereen die graag kookt én de nieuwste technologie in huis wil halen. Alle productgroepen binnen Siemens zijn beschikbaar in deze studioLine.

studioLine vaatwassers

De vaatwassers van Siemens studioLine zijn voorzien van het briliantShine systeem met Zeolith Drying. Dit is natuurlijk materiaal, dat vochtige lucht omzet in warme lucht. Daardoor wordt de vaat perfect gedroogd. Ook zijn deze vaatwassers erg energiezuinig en fijn in gebruik

studioLine ovenserie

De iQ700-ovenserie is een slimme oven, gemaakt van slimme materialen. Naast de aparte stoom- en heteluchtfunctie, is ook een combinatie van hete lucht en stomen mogelijk. Bij een stoomfunctie is er een mogelijkheid voor een vaste wateraansluiting. Daarnaast kan je de oven instellen op vijf verschillende bruiningniveaus, waarbij je de bruining van jouw gerecht via de Home Connect app in de gaten kunt houden. De oven schakelt automatisch uit wanneer het gerecht klaar is en heeft een zelfreinigend systeem. De IQ700 ovens kunnen zelfs zichzelf reinigen tijdens het bakken. En geloof ons: dat scheelt heel veel schoonmaakwerk!

studioLine kookplaten

De kookplaten van deze productlijn zijn allemaal inductiekookplaten. Koken op inductie is immers veiliger, onderhoudsvriendelijker en energie-efficiënter van keramisch koken of koken op gas. De kookplaat wordt alleen warm waar deze de pan(nen) raakt, en detecteert automatisch het aantal pannen en de vorm en grootte daarvan. Veel van de kookplaten worden gecombineerd met geïntegreerde afzuiging, waardoor er een multifunctionele kookplaat ontstaat. Zo creëer je gemakkelijk een open ruimte met een strak design.

Innovatieve apparatuur siemens
Afzuigkap Siemens

studioLine afzuigsystemen

Met de afzuigsystemen van Siemens zorg je voor een aangenaam keukenklimaat. Deze afzuigsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor een losse, hangende afzuiging, maar ook voor een geïntegreerde afzuiging. We zien dat deze keuze steeds vaker wordt gemaakt, en dat is begrijpelijk! De afzuiging kan op verschillende manieren worden weggewerkt; aan de wand, boven een eiland, geïntegreerd of zelfs geheel verborgen met het glassdraftAir systeem.

studioLine koelen

Siemens gaat voor langdurige versheid en ultiem gemak. Van de kleinste inbouwkoelkast tot grotere side-by-side koelkasten; Siemens biedt het allemaal. Verschillende technische eigenschappen maken ook de koel- en vrieskasten van Siemens zeker de moeite waard. Zo zorgt de noFrost ervoor dat vochtige lucht naar buiten wordt geleid, waardoor er geen ijsvorming meer ontstaat. De hyperFresh technologie zorgt er daarnaast voor dat levensmiddelen tot wel 3x langer vers blijven. Via de app kunnen de instellingen van de koelkast beheerd worden en optioneel kan de inhoud van de koelkast hierop bekeken worden. Dat is dus heel veel slimme technologie in een stijlvol jasje!

Siemens Home Connect

Bovenstaande keukenapparaten van Siemens zijn allemaal te combineren met de Home Connect app. Dit is een applicatie voor de telefoon, waarmee je de apparaten kunt instellen en bedienen van een afstand. Er zijn veel verschillende functies, maar we lichten er een aantal voor je uit:

  • Verwarm de oven van afstand voor
  • Pas het licht van de afzuigkap aan
  • Zet koffie vanuit de stoel
  • Bekijk de inhoud van je koelkast tijdens het boodschappen doen
  • Houd het bruiningsproces van je ovengerecht bij
  • Laat verschillende apparaten met elkaar samenwerken
Keukenapparatuur Siemens

Siemens in de winkel

Benieuwd naar de keukenapparatuur van Siemens? Of zoek je een keukenwinkel waar je de keukenapparatuur van Siemens in jouw keuken kunt verwerken? In onze keukenwinkels bieden we een breed assortiment aan keukenmaterialen en -apparatuur, waaronder ook de allernieuwste apparatuur van Siemens. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de perfecte apparatuur voor jouw keuken, zodat jij straks optimaal kunt genieten van jouw kookervaring. Plan jouw gratis en vrijblijvende afspraak direct in een van onze winkels. De koffie staat voor je klaar!

Maak een afspraak