&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Reparatie aanvraag

Indien u een defect in uw keuken heeft, wilt u natuurlijk graag dat dit snel opgelost wordt. U bent immers vaak in de keuken en dan kan een defect behoorlijk vervelend zijn. Het is vaak onnodig om bij een beschadiging alles aan te passen. Daarom kan een reparatie de uitkomst bieden. In de meeste gevallen zijn defecten of beschadigingen eenvoudig te herstellen door de keukenspecialist.

Keukenapparatuur

Het kan natuurlijk zijn dat uw keukenapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven of elektrische kookplaat, gerepareerd moet worden. Uiteraard wilt u dat deze reparatie snel uitgevoerd gaat worden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door het juiste gereedschap lossen wij de problemen altijd snel op.

Keukenkasten

De reparatie van uw keukenkasten gaat erg gemakkelijk. Bij het vervangen van de deuren kunt u kiezen voor een ander model of structuur. Als u minder geld kwijt wilt aan de deuren, dan kunt u ervoor kiezen om er alleen een folie op aan te brengen. Er zijn vele soorten folies, met veel verschillende kleuren. Informeer naar de opties.

Keukenblad

Wilt u uw keukenblad vervangen? Er zijn vele soorten materialen voor een keukenblad. Een aantal voorbeelden zijn keukenbladen die bestaan uit massief hout, kunststof en composiet. Ook komt het vaak voor dat het keukenblad snel slijt of dat er een deuk ontstaat in het keukenblad. Dan moet uw keukenblad natuurlijk ook vervangen worden. Het herstellen van een keukenblad hangt af van de grootte van de schade.

Reparatie aanvraag

Keukencentrum De Vries is u graag van dienst indien een keuken wilt repareren. Wij hebben ruime ervaring en bieden hoogwaardige service en kwaliteit. Bij ons kunt u eenvoudig een reparatie aanvraag indienen. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Borger

Oktober 2021 – Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa! Samen met Kitchen4all Hoogeveen heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd.

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs deze tijdloze keuken opgeleverd! Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

9,7