Goudkleurige accenten in de keuken

Ben jij opzoek naar mooie keuken met een wat luxere uitstraling? Of wil jij je huidige keuken wat aanpassen? Voeg wat goud toe in je keuken, goud straalt namelijk luxe uit. Voeg bijvoorbeeld mooie goudkleurige accenten toe in je keuken. Ben jij benieuwd hoe jij de goudkleurige accenten kan toevoegen in je keuken? Lees dan verder.

Keuken met goudkleurige accenten

Goudkleurige kraan

Door een paar goudkleurige accenten toe te voegen in je keuken, geef je jouw keuken al gelijk een andere uitstraling. Voeg bijvoorbeeld een mooie goudkleurige kraan toe aan je keuken. Als jij een mooie strakke keuken hebt, kan een goudkleurige kraan een grote toevoeging zijn. Het is eigenlijk maar een klein onderdeel van de keuken, maar het kan je keuken al een hele andere uitstraling geven. Heb je de beslissing gemaakt om een goudkleurige kraan te nemen, maar vind je het er nog niet helemaal uitspringen. Neem er dan een goudkleurige spoelbak bij. Heb je bijvoorbeeld een zwarte of een witte keuken, dan kan je goudkleurige kraan met een goudkleurige spoelbak je keuken helemaal afmaken. Maar de combinatie goudkleurige kraan met goudkleurige wasbak kan eigenlijk bij heel veel kleuren. Zo kan het ook heel mooi staan bij een groene of een beige keuken.

Goudkleurige kraan
Goudkleurige greeplijsten

Goudkleurige grepen

Wil je goud toevoegen in je keuken, maar wil je het niet zo laten opvallen. Voeg dan goudkleurige grepen toe in je keuken. De grepen vallen niet heel erg op, maar kunnen wel je keuken helemaal af maken. Hoe mooi als je bijvoorbeeld een zwarte keukenfronten hebt en dan goudkleurige grepen toevoegt. Het geeft je zwarte keuken dan net een wat luxere uitstraling. Vind je grepen niet zo mooi in je keuken, kies dan voor goudkleurige greeplijsten. Het valt niet heel erg op, maar het kan wel een hele mooie toevoeging zijn in je keuken. Zo kun je dus toch goud toevoegen, maar het wel heel minimaal houden. Je kan natuurlijk er ook voor kiezen om een goudkleurige kraan en spoelbak te combineren met goudkleurige grepen. Zo laat je het goud toch meer terugkomen in je keuken.

Goudkleurige accessoires

Heb je de goudkleurige grepen in je keuken, maar heb je het gevoel dat de keuken toch nog niet helemaal een geheel is? Voeg goudkleurige accessoires toe in de keuken. Accessoires met de kleur goud laten de kleur subtiel terug komen in jouw keuken. Koop bijvoorbeeld een mooie grote goudkleurige fruitschaal en zet deze in de hoek van de keuken. Of een hele mooie goudkleurige vaas met een mooi boeket. Heb je een goudkleurige kraan in je keuken, plaats er een mooi goudkleurig zeeppompje naast. Dit staat niet alleen heel mooi bij je goudkleurige kraan, maar is ook nog eens functioneel. Dit zijn allemaal kleine subtiele dingen die de kleur goud terug laten komen in je keuken. Wil je toch voor iets groter gaan? Kies dan voor goudkleurige lampen boven je eettafel of kook eiland.

Goudkleurige accessoires
Keuken met goudkleurige accenten

Verschillende stijlen

Goudkleurige accenten kun je toepassen in bijna alle keukenstijlen. Je ziet goudkleurige accenten veel terug komen bij de luxe keukens. De combinatie van materialen van hoogwaardige kwaliteit en luxe apparatuur zorgen ervoor dat het een luxe uitstraling heeft. Goudkleurige accenten in deze keuken versterkt de luxe uitstraling. Bij de design keukens kun je ook veel goudkleurige accenten toepassen. Deze keukens staan bekend om het unieke en uitdagende design. Ze hebben vaak een perfecte afwerking waardoor de keuken een exclusief onderdeel van het huis is. De goudkleurige accenten passen daarom ook bij het uitdagende design van deze keukens. Ook vindt je de goudkleurige accenten bij de klassieke keukens. Bij deze keukens verwacht je het wat minder snel, maar ook hier zijn ze een echt toevoeging ! Deze keukens hebben een gemoedelijke sfeer, maar de goudkleurige accenten en de nieuwste apparatuur zorgen ervoor dat de keuken toch wat luxe uitstraalt.

Kom eens langs!

Wij hebben een groot assortiment aan kranen van diverse topmerken. Ook hebben wij verschillende soorten spoelbakken, grepen en greeplijsten. Ben jij benieuwd wat bij ons allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak bij 1 van onze winkels. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkeuken. Onze adviseurs staan al voor je klaar met een kopje koffie of thee.

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Een apothekerskast in jouw keuken

Tip: Een apothekerskast in jouw keuken

Lees verder

Voordelen montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Jouw ton sur ton keuken samenstellen

Jouw ton-sur-ton keuken samenstellen

Lees verder

Gemiddelde afmeting keuken

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een keuken

Lees verder