Kitchen4All Mijdrecht

Kitchen4All Mijdrecht

Genieweg 62

3641 RM Mijdrecht

0297-745364

mijdrecht@kitchen4all.nl

Dinsdag 23 april weer geopend: 09:00 - 17:00

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:00 - 17:00 uur

Woensdag:

09:00 - 17:00 uur

Donderdag:

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag:

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag:

Gesloten

Zondag:

Gesloten

Aangepaste openingstijden

27 april
Gesloten - Koningsdag

Afspraak maken buiten openingstijden?
Mail naar mijdrecht@kitchen4all.nl

Kitchen4All Mijdrecht

Keukens voor iedereen

Ook in Mijdrecht kan je terecht voor jouw nieuwe keuken! Onze deskundige keukenadviseurs staan je graag te woord bij een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin bespreken we jouw keukenwensen en brengen we jouw ruimte in beeld. Er is genoeg te zien in onze keukenwinkel om samen jouw perfecte keuken samen te kunnen stellen. Met een gratis 3D-ontwerp zie je het al helemaal voor je. Kom dus gerust eens langs in onze ruime keukenwinkel in Mijdrecht en laat je inspireren. Zeker weten dat we alle tijd voor je hebben? Plan dan gratis jouw afspraak in. Tot snel in Mijdrecht!

Maak een afspraak

Tim staat voor je klaar!

Tim Teunissen

Eigenaar & keukenadviseur

Keukenwinkel Mijdrecht
Keuken kopen Mijdrecht
Keukens Mijdrecht
Mijdrecht keukenwinkel

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Tim Teunissen

Eigenaar & keukenadviseur Mijdrecht

0297-745364

Een kijkje in de keukenwinkel

Wil jij je graag voorbereiden voor je winkelbezoek aan Kitchen4All Mijdrecht? In deze video laten we onze werkwijze zien waardoor jij alvast kennis kunt maken met onze keukenwinkel. Daarnaast kun je je ook alvast laten inspireren door de verschillende complete keukens die in de video voorbijkomen.

Via onderstaande virtuele tour kun je ook zelf een kijkje nemen in onze winkel. Je kunt met deze tour namelijk zelf rustig door de winkel heen klikken. We laten je in de winkel zelf graag meer mogelijkheden zien. Maak snel een afspraak en kom langs.

Plan jouw route

Naar Kitchen4All keukens Mijdrecht

 

Keukens bij Kitchen4All keukens Mijdrecht

Op zoek naar een nieuwe keuken voor in een nieuwe woning, of is de huidige keuken aan vervanging toe? In iedere situatie is er een perfecte keuken te vinden! Bij Kitchen4All Mijdrecht ben je van harte welkom om jouw keuken uit te komen zoeken. We hebben in onze keukenwinkel al veel verschillende opstellingen staan ter inspiratie. Liever nét een ander keukenblad of juist een complete keuken in eigen stijl? Dan gaan we samen alle materialen en mogelijkheden bekijken. Zo komen we samen tot de keuken die helemaal bij jouw huis, stijl en behoeftes past.

Complete ontzorging

Bij Kitchen4All Mijdrecht vinden we het belangrijk dat jij als klant straks vooral van jouw nieuwe keuken kunt genieten. Daarom nemen wij je zoveel mogelijk zorgen uit handen. We meten jouw ruimte gratis in, laten je alle mogelijkheden zien en stellen samen met jou de ideale keuken samen. Hiervan ontvang je een gratis 3D-ontwerp, zodat je al een goed beeld krijgt van hoe jouw keuken er straks uit komt te zien. Ben je helemaal tevreden? Dan plannen we de gratis bezorging in en eventueel ook de montage. Want ook die kan je via ons laten lopen. Jij deelt dus jouw wensen en wij zorgen ervoor dat jij binnenkort van jouw nieuwe keuken kunt genieten!

Persoonlijk en betrouwbaar

Een keuken kopen vervelend? Zeker niet! Bij ons vind je namelijk geen drammende verkopers die zo snel mogelijk een keuken voor te veel geld proberen te verkopen. Want daar gaat het ons niet om. Wat wij écht belangrijk vinden, is dat jij je straks helemaal thuis voelt in jouw nieuwe keuken. En dat doel bereiken we door echt de tijd voor je te nemen, samen alle mogelijkheden te bespreken en jou direct een eerlijke en scherpe prijs te bieden. Zo weet jij direct waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten.

Keukens voor iedereen

Naast dat we jou met passie helpen, zijn natuurlijk ook onze producten van de beste kwaliteit. We selecteren alleen de merken waarvan we weten dat je er optimaal van kunt genieten. Binnen de verschillende merken zijn daarnaast verschillende prijscategorieën mogelijk, waardoor een droomkeuken binnen jouw budget altijd te realiseren is. Bekijk onze merken op deze website of vraag onze adviseurs naar de verschillende producten, materialen en merken. We vertellen je bij Kitchen4All Mijdrecht graag alles over de materialen en apparatuur die van jouw keuken een echte droomkeuken maken!