Gevel kitchen4all Utrecht

Kitchen4All Utrecht

Van Rensselaerlaan 2a

3526 AP Utrecht

030-6966314

utrecht@kitchen4all.nl

Vandaag weer geopend: 11:00 - 17:00

Openingstijden

Maandag:

12:00 - 17:30 uur

Dinsdag:

10:00 - 17:30 uur

Woensdag:

10:00 - 17:30 uur

Donderdag:

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag:

10:00 - 17:30 uur

Zaterdag:

12:00 - 17:00 uur

Zondag:

11:00 - 17:00 uur

Aangepaste openingstijden

27 april van 12:00 tot 17:00 uur
Aangepaste openingstijden - Koningsdag

Afspraak maken buiten openingstijden?
Mail naar utrecht@kitchen4all.nl

Kitchen4All Utrecht

Keukens voor iedereen

Bij onze nieuwe keukenwinkel op de woonboulevard in Utrecht staan onze adviseurs voor je klaar om jou te helpen bij het realiseren van je droomkeuken. Zij voorzien je graag van deskundig advies en bekijken samen met jou alle mogelijkheden. Ook vind je bij Kitchen4All Utrecht een uitgebreid assortiment aan keukens, waardoor je in alle rust inspiratie op kunt doen voor je nieuwe keuken. Maak via onderstaande knop alvast een afspraak en bezoek onze keukenwinkel.

Maak een afspraak

Arjan, Suzanne en Dennie staan voor je klaar!

Arjan Oostra

Eigenaar & keukenadviseur

Suzanne Wals

Keukenadviseur

Dennie Houdijk

Keukenadviseur

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Arjan Oostra

Eigenaar & keukenadviseur

030-6966314

Plan jouw route

Naar Kitchen4All Utrecht

Het ruime assortiment

We willen graag bij Kitchen4All Utrecht een complete keuken voor iedereen samen kunnen stellen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan verschillende fronten, werkbladen en keukenapparatuur. Hiermee kun je keukens in allerlei kleuren en stijlen samenvatten en weten we zeker dat er altijd wel een keuken is die je mooi vindt. Bovendien bestaat ons assortiment uit bekende A-merken, maar ook uit huismerken. Al onze merken bieden dezelfde hoogwaardige kwaliteit zodat wij ook voor ieder budget een keuken hebben. Zo weet jij zeker dat je jarenlang van je keuken kunt genieten.

Complete ontzorging

Wanneer jij een nieuwe keuken bij onze keukenzaak in Utrecht koopt, wil je jij natuurlijk nergens zorgen om hoeven te maken. Daarom ontzorgen we je compleet bij Kitchen4All. Of dit nu voor, tijdens of na de aankoop van de keuken is, je kunt op ons rekenen. Niet alleen voorzien we je van advies en maken een 3D-ontwerp, de keuken wordt na aankoop ook bij je thuisbezorgd. Ook de montage kunnen we volledig voor je verzorgen. We werken samen met vakkundige monteurs die vele keukens hebben gemonteerd. Ze gaan dan ook pas naar huis als de keuken helemaal af is en jij tevreden bent.

Persoonlijke betrokkenheid

Bij onze keukenwinkel in Utrecht staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Onze adviseurs nemen alle tijd voor je om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Om dit te kunnen doen beginnen ze dan ook altijd met een korte kennismaking. Nadat zij een helder beeld hebben van jouw droomkeuken maken ze een 3D-ontwerp voor je, deze passen ze net zo lang aan totdat jij tevreden bent. Want we willen zeker weten dat we samen met jou je droomkeuken samenstellen.

Jouw keuken bij Kitchen4All Utrecht

We snappen als geen ander dat je graag advies wil ontvangen over de aankoop van je nieuwe keuken. Om er zeker van te zijn dat een van onze adviseurs echt alle tijd voor je heeft, kun je het beste een afspraak maken. Dat kun je eenvoudig doen via onderstaande knop. De adviseur staat bij binnenkomst voor je klaar. Onder het genot van een kopje of koffie gaan jullie aan de slag met jouw droomkeuken. Kijk je liever eerst in alle rust even rond? Dan kan dat natuurlijk ook. Wie weet tot snel bij onze keukenwinkel in Utrecht.