&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Bijkeuken oplossingen

In veel huizen vind je een bijkeuken. Het is een functionele opberg-, voorraad- en hobby ruimte in één.  Hoe fijn is het om de bijkeuken zo in te delen zodat je genoeg opbergruimte hebt én het er netjes uitziet? Het zijn de details die het verschil maken in een bijkeuken. Maar hoe deel je een bijkeuken het beste in en wat zijn de opties? Wij hebben tips voor de perfecte bijkeuken!

Bijkeuken ideeën

Het zijn de details die het verschil maken in een bijkeuken. Een praktisch idee: een ruimtebesparende uitklapbare droogrek! Kies slim voor een onderkast met wasmandplateaus inclusief verwijderbare manden. De hoge kast herbergt een slimme indeling om afval te scheiden. Perfect voor de kleine ruimtes: een onderkast met uittrektafel voor extra werkruimte. Door de wasmachine en droger verhoogd in te bouwen hoef er minder gebukt te worden wat beter is voor je lichaam. Kies voor hoge kasten in de bijkeuken. Door goed over de indeling na te denken kan je veel opbergruimte creëren.

9677_M10_Touch334_D_webkast
9677_M10_Touch334_D_webwas

Bijkeuken oplossingen

De bijkeuken is ideaal voor het opbergen van spullen die je vaak in het huishouden gebruikt maar liever niet in het zicht wil laten leggen. Denk bijvoorbeeld aan de was, recycling van afval en voorraad. Kortom, de ruimte is multifunctioneel maar hoe richt je dit nu het beste in? Door de vele opties en mogelijkheden is het inrichten van de bijkeuken echt maatwerk. Met een slim ontwerp wordt het geen straf om huishoudelijke klusjes te doen en houdt je orde en overzicht.

Bijkeuken bij Kitchen4all

De eisen waar een bijkeuken aan moet voldoen is voor iedereen anders en de mogelijkheden zijn eindeloos. In ons brede assortiment bieden wij individuele oplossingen aan, zelfs voor de kleinste ruimtes. Er zijn veel praktische accessoires beschikbaar die een optimale indeling van de ruimte mogelijk maken. Aan werk- en opslagruimte kan je nooit genoeg hebben! Door de ruimte slim in te richten creëer je veel bergruimte, korte loopafstanden en kan je apparaten zoals de wasmachine op ergonomische werkhoogte plaatsen.

Wij denken graag met je mee met praktische oplossingen die passen bij jouw wensen. Maak snel een afspraak of kom langs in een van onze vestigingen!

Onze merken

Wil jij meer informatie over onze bijkeuken oplossingen?

Ontwerp jouw betaalbare droomkeuken in één van onze vestigingen

  • Vraag een gratis adviesafspraak aan
  • Ga in gesprek met één van onze keukenadviseurs
  • Ontwerp samen een gratis 3D ontwerp van jouw droomkeuken
9,7