Bijkeuken oplossingen (1)

Bijkeuken oplossingen

In veel huizen vind je een bijkeuken, dit is een ruimte die grenst aan de keuken. Vaak is het een functionele opberg-, voorraad- en hobbyruimte in één. Het is dan ook prettig als je in deze ruimte genoeg opbergplek hebt en het er ook nog eens netjes uitziet. Daarom bieden we bij Kitchen4All een ruim aanbod aan bijkeuken oplossingen. Hiermee hou jij de bijkeuken opgeruimd en heb je genoeg ruimte om al je spullen in op te bergen. Heb je interesse in een bijkeuken oplossing? Maak dan snel een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. Onze winkels zijn door heel Nederland gevestigd waardoor er altijd wel een in je buurt zit.

Bijkeuken ideeën

In een bijkeuken zijn het vaak de details die het verschil maken. Er zijn een aantal praktische oplossingen die ervoor zorgen dat je bijkeuken zo functioneel mogelijk kan inrichten. Als je graag de was wil doen in de bijkeuken, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een ruimtebesparend uitklapbaar droogrek. Hierdoor heb je je droogrek altijd bij de hand, zonder dat het ruimte inneemt. Daarnaast kan je er een onderkast met wasmandplateaus aan toevoegen, zo kan je makkelijk je wasmand wegzetten. Je wil natuurlijk liever niet bukken tijdens het doen van de was, als je de mogelijkheid hebt raden we daarom aan om de wasmachine en droger ooghoogte plaatsen. Je hoeft dan dus niet meer te bukken tijdens het doen van de was! We mogen natuurlijk de opbergruimte niet vergeten. Deze kan je eenvoudig creëren door hoge kasten te plaatsen.

Bijkeuken ideeën

Bijkeuken oplossingen

De bijkeuken is dus een ideale plek voor het opbergen van spullen die je vaak in het huishouden gebruikt, maar liever niet in het zicht wil hebben. Je kan hierbij denken aan de was, recycling van afval en voorraad. De ruimte is dus multifunctioneel, maar hoe richt je deze dan het beste in? Bij Kitchen4All staan we voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies. Aan de hand van de wensen en behoeften gaan we samen je complete bijkeuken inrichten. Door een slim ontwerp hou je orde én overzicht!

Bijkeuken oplossingen

Bijkeukens Kitchen4All

Iedereen heeft andere wensen en behoeften, iedereen is immers anders. Daarom zijn al onze keukens en bijkeukens maatwerk, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. We bieden diverse praktische accessoires die ervoor zorgen dat jij je bijkeuken zo optimaal mogelijk kan inrichten. Je kan nooit genoeg werk- en opbergruimte hebben! Door ons brede assortiment is er altijd wel een bijkeuken oplossing die past bij jouw en je ruimte. Heb je al een idee hoe jouw bijkeuken eruit moet komen te zien? Met onze keukenplanner kan je eenvoudig een 3D-planner maken van jouw bijkeuken oplossing. Zo weet je precies hoe je nieuwe bijkeuken eruit komt te zien!

Bijkeukens Kitchen4All
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze bijkeuken oplossingen? Of wil je liever nog wat meer inspiratie op doen? Maak dan een afspraak bij een van onze keukenwinkels. Onze deskundige adviseurs staan daar voor je klaar om je te voorzien van advies. We bieden bij Kitchen4All keukens voor iedereen. “Zoveel mensen, zoveel wensen”, we beginnen daarom altijd met het leren kennen van onze klanten. Op basis van die kennismaking voorzien onze adviseurs je van deskundig en onafhankelijk advies over het inrichten van je complete bijkeuken. Samen gaan we op zoek naar jouw bijkeuken oplossing!