Opgeleverde keuken appartement Hengelo

In Hengelo heeft Kitchen4All Doetinchem onlangs deze moderne hoekkeuken in een appartement opgeleverd. De compleet zwarte keuken heeft een moderne en stoere uitstraling.

Een klein appartement betekent niet dat je geen luxe keuken kunt hebben. Er zijn best veel mogelijkheden qua keuken in een klein huis, zolang je het maar slim aanpakt. Met de juiste keuzes creëer je een keuken die groter lijkt en waarin de ruimte optimaal benut wordt. In deze hoekkoeken is er veel werkruimte. De zwarte kubus Airforce afzuigkap past perfect in deze moderne en eigentijdse keuken. De keuken oogt chique doordat deze compleet zwart is. Voor de fronten is decor eiken Nero gekozen. Deze komen uit de structura serie, hierdoor hebben de fronten een mooie chique houtnerf. Het werkblad is een toplaminaat werkblad. De inbouwkoelkast met vriesvak komt van Pelgrim. De zwarte kraan en wasbak van Lanesto maken deze stijlvolle keuken helemaal af.

Keukeninspiratie
Zwarte keuken

Toplaminaat werkblad

Een toplaminaat werkblad is gemaakt van HPL. Het HPL (High Pressure Laminate) is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrenkte lagen die onder hoge druk zijn samengeperst. Dit is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de vele kleuren. Niet voor niets is TopLaminaat al jaren het meest verkochte keukenblad.

Toplaminaat werkblad
Zwarte keuken

Zwarte keuken

Door te kiezen voor zwarte keuken geef je een luxe en elegante uitstraling aan een ruimte. Zoals in deze hoekkeuken is ook gekozen voor zwart keukenapparatuur, dit geeft een ultieme luxe uitstraling. Steeds meer merken brengen hun keukenapparatuur op de markt in een zwarte kleur.

Keuken inspiratie

Op onze website vind je veel keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Maak een afspraak

Keuken inspiratie