Opgeleverde keuken in Barneveld

Deze unieke keuken is opgeleverd door Kitchen4All Barneveld bij een familie uit Barneveld. Naast een nieuwe keuken heeft de familie ook een badkamer en twee toiletruimtes uitgezocht, dit hebben ze gedaan bij Sani4All Barneveld.

Het eerste wat je waarschijnlijk opvalt is de kleur van de keuken. Er is gekozen voor fronten in de kleur Aqua Supermat, een unieke lichtblauwe kleur. De fronten zijn gecombineerd met een keramieken werkblad in de kleur Spirit Honed. De combinatie van de lichtblauwe fronten en het marmerlook werkblad zorgt voor een speelse en prachtige uitstraling. Op de fronten zijn zwarte grepen geplaatst. Gekozen is voor een kokend waterkraan van Selsiuz, deze heeft net zoals de grepen een zwarte kleur. Dit zorgt voor eenheid in de ruimte. Een keuken is natuurlijk niet compleet zonder apparatuur, alle apparaten in deze keuken zijn van het merk Pelgrim. Er is onder andere gekozen voor een oven, combi-oven en een inductiekookplaat.

Keuken Barneveld
Blauwe keuken
Blauwe keuken Barneveld

Unieke keuken

Niet alleen de kleur van deze keuken is uniek, er zijn meerdere elementen die deze keuken uniek maken. Denk bijvoorbeeld aan de opstelling van de keuken. Gekozen is voor een rechte keuken met kookeiland én keukenbar. Waar er vaak voor gekozen wordt om bij een keukenbar het werkblad door te laten lopen, heeft deze familie een andere keuze gemaakt. Er is namelijk een barblad aangebracht in de kleur Decor eiken Virginia. Het materiaal en de kleur zorgen ervoor dat je het echte gevoel van een bar creëert.

Unieke keuken
Keramieken werkblad

Keramieken werkblad

We zien steeds vaker dat er gekozen wordt voor een keramieken werkblad en dat snappen we ook wel. Keramiek wordt van kleipoeder gemaakt, dit wordt onder hoge druk geperst. Het materiaal is enorm degelijk en daardoor bestand tegen hitte, krassen en vlekken. Ideaal dus! Doordat dit materiaal zo degelijk is, hoef je het ook nauwelijks te onderhouden. Net zoals bij kunststof zijn er verschillende kleuren en structuren mogelijk. Deze familie heeft gekozen voor een keramieken werkblad met marmerlook. Je geniet met een marmerlook keramiek werkblad van de voordelen van keramiek en creëert dezelfde uitstraling als dat echt marmer doet.

Pvc-vloer

De familie heeft niet alleen een keuken uitgezocht bij Kitchen4All, maar ook een pvc-vloer. Gekozen is voor een visgraatvloer in de kleur Natural Oak, een stoerdere maar stijlvolle kleur. De vloer is gelegd in de woonkamer, keuken en hal. Hierdoor ontstaat er eenheid in de ruimtes. Pvc is een zeer geschikt materiaal voor ruimtes als de keuken. Het is bestand tegen een stootje, waardoor de vloer niet snel beschadigt. Dit maakt pvc ook duurzaam; de vloer blijft lang(er) mooi, waardoor je deze minder vaak hoeft te vervangen dan bij bijvoorbeeld laminaat. Ben je ook op zoek naar een nieuwe keuken en een nieuwe vloer? Maak dan snel een afspraak bij een van onze keukenwinkels.

Pvc-vloer
Pvc-vloeren
Houtlook pvc-vloer