Opgeleverde bijkeuken Doetinchem

We bieden niet alleen oplossingen voor keukens, maar ook voor bijkeukens! Deze moderne bijkeuken is opgeleverd door Kitchen4All Doetinchem bij de familie Masselink. Deze familie zocht naar een moderne oplossing met veel opbergruimte. En dat is gelukt! 

Gekozen is voor een decor eiken Sierra front-combinatie, de Nobilia bijkeuken heeft dus een prachtige houten uitstraling. De deuren en lades zijn voorzien van matzwarte horizontale grepen. Deze combineren perfect met het decor zwarte granieten blad. De zwarte details zorgen niet alleen voor een prachtig contrast, maar geven de keuken ook een strakke, moderne uitstraling!

Opgeleverde bijkeuken Doetinchem
Doetinchem opgeleverde bijkeuken

Graniet

Graniet is een natuurproduct, er wordt vaak weinig aan bewerkt waardoor het ook zijn natuurlijke look behoudt. Het werkblad wordt dan ook vaak uit één plaat vervaardigd. Het voordeel van graniet is dat het zeer hard materiaal is en daardoor niet poreus is. Dit zorgt er ook voor dat het kras- en vochtbestendig is. Ondanks de (vaak) gespikkelde kleur heeft het werkblad een regelmatige structuur.

Granieten werkblad keuken
Bijkeuken

Bijkeuken

Veel huizen beschikken over een bijkeuken, ook dit huis. Vaak wordt het gebruikt als een functionele opberg-, voorraad en hobby ruimte in één. Je kan de bijkeuken zo indelen dat je genoeg bergruimte hebt en het er netjes uit ziet. Wel zo fijn! Vaak maken de details het verschil de bijkeuken. Hoe zorg je er dan voor dat je de bijkeuken zo optimaal mogelijk indeelt? Door bijvoorbeeld dezelfde stijl te gebruiken als die van de woonkeuken zorg je voor eenheid. Maak gebruik van dezelfde kleuren en materialen.

Moderne (bij)keuken

Moderne keukens, in dit geval een bijkeuken, zijn strakke en eigentijdse keukens en daardoor erg populair. Moderne bijkeukens hebben vaak innovatie opbergmogelijkheden, zijn greeploos of voorzien van strakke grepen. Bij moderne keukens zien we vaak ook de nieuwste keukenapparatuur. Gebruiksvriendelijkheid en strakke, rechte vormen staan centraal bij deze stijl. Modern is natuurlijk een concept dat om de zoveel tijd verandert, daardoor verandert ook de manier waarop deze stijl zich uit. Vaak zijn er wel een aantal algemene kenmerken te onderscheiden, zoals de strakke lijnen. Een moderne keuken hoeft ook zeker niet alleen maar strak te zijn. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een glanzende afwerking van de keukenkasten of ander meubilair, creëer je een gezellige sfeer in de keuken.

Moderne bijkeuken
Keuken inspiratie

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar keukeninspiratie voor je bijkeuken? Of weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droomkeuken kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete keuken ontwerpen.

Maak een 3D-ontwerp