Opgeleverde design keuken

Deze design keuken is door Kitchen4All Doetinchem bij een familie gerealiseerd. De combinatie van het donkere werkblad en de houten fronten geven deze keuken een luxe uitstraling.

In deze keuken is er gekozen voor een ruime opstelling met een kookeiland en keukenbar. Op het eiland is de kookplaat met geïntegreerde afzuiging van Siemens geplaatst. Daarnaast bevinden ook de kokendwaterkraan en de spoelbak zich op het kookeiland. Hierdoor is het eiland heel geschikt om uitgebreid op te koken. Door de keukenbar kunnen gasten of huisgenoten je gezelschap houden tijdens het koken. Daarnaast is er gekozen voor twee hoge kastenwanden, waarin een groot gedeelte van de apparatuur is verwerkt. Zowel de kastenwanden als het kookeiland zijn voorzien van massief eiken fronten. Deze geven een luxe en exclusieve uitstraling.

Het werkblad in de kleur Belgian Fossil is van keramiek en combineert prachtig bij de massief houten eiken fronten. Op de fronten zijn grepen in de kleur Metal geplaatst. Deze zijn niet horizontaal, maar verticaal op de fronten gemonteerd, wat voor een strakke uitstraling zorgt. Naast een kraan heeft de familie ook gekozen voor twee zeeppompen, allen hebben een zwarte kleur. Hiermee combineren ze perfect bij de zwarte stenen spoelbak en het donkere werkblad. Doordat er voornamelijk gebruikgemaakt is van zwarte accenten, behoudt de keuken de strakke en rustige uitstraling. Door de hoge kastenwanden en het kookeiland is deze keuken niet alleen prachtig, maar ook nog eens heel praktisch.

Herwen opgeleverde keuken
Keuken kopen Herwen
Herwen keuken
Keukens Herwen

Wijnklimaatkast

Voor wijnliefhebbers is een wijnklimaatkast een absolute aanrader. Een wijnklimaatkast zorgt er namelijk voor dat de wijn op de juiste temperatuur bewaard wordt en daardoor goed blijft. Vaak beschikken wijnklimaatkasten over verschillende temperatuurzones, waardoor je er verschillende soorten wijn in kan leggen. Naast de praktische voordelen zijn wijnklimaatkasten een prachtige en luxe toevoeging aan je keuken. De wijnklimaatkast in deze keuken is van het merk Liebherr en beschikt ook over diverse temperatuurzones.

Wijnklimaatkast
Keramieken werkblad

Keramieken werkblad

Keramiek is een natuurlijk materiaal dat gemaakt wordt van kleipoeder. Dit poeder wordt onder hoge druk geperst, waardoor het een zeer sterk materiaal is. Daarnaast zijn de bladen makkelijk in onderhoud; ze zijn namelijk vlek-, hitte-, en krasbestendig. Een ander voordeel is de uitstraling van keramieken werkbladen. Het is een luxe materiaal dat zorgt voor een natuurlijke en luxe sfeer in de keuken. Keramiek is in veel verschillende soorten kleuren en maten verkrijgbaar, waardoor je deze helemaal naar jouw smaak kan kiezen. In deze keuken is er gekozen voor een keramieken werkblad van 6 cm dik in de kleur Belgian Fossil.

Design keuken

Design keukens worden gekenmerkt door hun unieke en vaak uitdagende design. Deze keukens hebben een exclusieve uitstraling en een perfecte afwerking, waarbij functionaliteit vooropstaat. Andere belangrijke kenmerken van design keukens zijn het strakke ontwerp, de luxe elementen en de opvallende kleur- en materiaalcombinaties. De opstellingen die gekozen worden zijn vaak ruim opgezet. Deze familie heeft gekozen voor een strakke keuken met een ruime opstelling, waardoor er een luxe gevoel ontstaat. Andere design kenmerken in deze keuken zijn de massief houten fronten, het donkere keramieken werkblad en de luxe apparatuur. De combinatie van de opstelling, kleuren en elementen maakt dit een echte designkeuken.

Ben je op zoek naar een design keuken en zou je graag nog wat keukeninspiratie op willen doen? Kom dan eens naar een van onze keukenwinkels. Daar vind je verschillende keukenopstellingen in alle stijlen en voor alle budgetten. Je kunt daar in alle rust rondkijken en inspiratie op doen. Zou je graag meer informatie willen of geadviseerd willen worden over je nieuwe keuken? Onze keukenadviseurs zijn er voor je om je te helpen bij het realiseren van je nieuwe keuken. De koffie staat voor je klaar!

Plan jouw afspraak

Designkeuken