Opgeleverde keuken dhr. Lamers

Deze donkere betonlook keuken is uitgezocht door dhr. Lamers uit Zevenaar en opgeleverd door Kitchen4All Zevenaar. De combinatie van de betonlook fronten en de steengrijze werkbladen zorgen voor een strakke, moderne uitstraling.

Er is gekozen voor een rechte keukenopstelling in combinatie met een kookeiland. Deze indeling zorgt ervoor dat er veel werk- en opbergruimte wordt gecreëerd. Ideaal als je van koken houdt! Zowel het rechte deel van de keuken als het eiland zijn voorzien van fronten in de kleur Decor Beton Terra Grijs. Deze combineren prachtig met de werkbladen in de kleur Steengrijs. De spoelbak en de kraan hebben een zwarte kleur, een mooie match met de rest van de keuken. Op het eiland is een inductiekookplaat van Pelgrim geplaatst, welke voorzien is van geïntegreerde afzuiging. Hierdoor is er geen extra afzuiging meer nodig. Doordat je de afzuiging nauwelijks ziet zitten, wordt de strakke en moderne uitstraling van de keuken versterkt. In het rechte deel van de keuken is een combimagnetron van AEG geïnstalleerd. Deze magnetron kan dus niet alleen verwarmen, maar is ook voorzien van een ovenfunctie waardoor deze multifunctioneel is. De combimagnetron is op armhoogte geplaatst waardoor je niet meer hoeft te bukken om je gerechten uit de magnetron of oven te halen.

Keukens Zevenaar
Keuken kopen Zevenaar

Inductiekookplaat

Inductiekookplaten zorgen niet alleen voor een strakke en moderne uitstraling; ze zijn ook duurzaam. Deze kookplaten werken namelijk op elektriciteit in plaats van gas, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Daarnaast warmt de plaat alleen op wanneer er een pan opstaat, als je de pan eraf haalt koelt deze direct af. Hierdoor verlies je dus geen warmte en verbruik je dus ook minder stroom. Doordat de plaat alleen opwarmt als er een pan opstaat, is het ook nog eens veilig. Je kan bijvoorbeeld niet je vingers branden omdat je vergeten bent de inductieplaat uit te zetten.

Inductiekookplaat
Rechte keukens

Rechte keuken

De rechte keuken is een compacte en veelzijdige opstelling. Hierdoor is deze opstelling in bijna elke ruimte wel toepasbaar. Daarom is dit ook een van de meest voorkomende opstelling. Bij deze opstelling liggen alle delen van de keuken in een rechte lijn. De lengte van de opstelling kan je zelf bepalen en kan je dus zo lang of kort maken als je zelf wil. Vaak zien we dat er bij rechte keukens ook voor een kastenwand gekozen wordt. Dit zorgt voor extra opbergruimte zonder dat de keuken druk of vol oogt. Zo is er ook in deze keuken gekozen voor een kastenwand. Daarnaast heeft dhr. Lamers de rechte keuken gecombineerd met een kookeiland. Hierdoor wordt er nog meer werk- en opbergruimte gecreëerd.

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar een nieuwe complete keuken en weet je al hoe deze eruit moet komen te zien? Of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website kan je veel keuken inspiratie vinden, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Al onze keukens zijn maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos! Dit kan je ook zien aan de opgeleverde keukens bij onze klanten. Deze zijn stuk voor stuk uniek. Wil je graag de laatste trends in je nieuwe keuken? Bekijk dan hier onze blogs met daarin de laatste keukentrends. Heb je genoeg inspiratie opgedaan en helemaal voor ogen hoe je nieuwe keuken moet gaan worden? Ga dan zelf aan de slag met onze keukenplanner. Hiermee maak je eenvoudig een 3D-tekening van je nieuwe keuken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Keuken inspiratie