Opgeleverde kantine keuken Doetinchem

Deze keer geen opgeleverde keuken bij een familie thuis, maar in een kantine. Dit bedrijf vond het tijd voor een nieuwe keuken en besloot een tijdloze keuken aan te schaffen bij Kitchen4All Doetinchem. Een flinke transformatie met de oude keuken.

Gekozen is voor een Nobilia keuken in de kleur Decor Beton Terra Grijs. Het keukenblad van kunststof in de kleur Decor Beton Grijs combineert hier perfect bij. De betoonlook zorgt ervoor dat de keuken de tijdloze en strakke uitstraling krijgt. De strakke stijl zie je ook terug in de gekozen apparatuur; alle apparatuur is ingebouwd. Dit zorgt er ook voor dat de keuken netjes en rustig oogt. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om op de vaatwasser en koelkast een doorlopend deurfront te laten bevestigen.  Om opbergruimte te creëren is een voorraadkast in de keuken aangebracht. Op de kastdeuren zijn metalengrepen in de kleur Titanium aangebracht. Dit combineert goed met zowel de wasbak als de kraan, beide zijn van rvs. Omdat dit materiaal niet kan roesten is dit een duurzame optie.

Opgeleverde kantine Doetinchem
Doetinchem opgeleverde keuken
Kantine keuken

Keuken met bar

Een keuken met bar, ook wel een keukenbar genoemd, is een verlening of een aanvulling van het keukenblok. Een keukenbar zorgt voor veel sfeer, veel mensen hebben daarom zo’n bar ook bovenaan de wensenlijst staan. Daarnaast biedt het veel opties. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je keukenblok door te laten lopen en hier extra opbergruimte mee te creëren. Maar je kan er ook voor kiezen om alleen het keukenblad door te laten lopen, dit verhoogt dan weer het zitcomfort. Heb je weinig ruimte in de keuken? Ook dan is een keukenbar geschikt. Je kan met een keukenbar bijvoorbeeld een kleine eethoek creëren zonder dat je een tafel hoeft te plaatsen.

Keuken met bar
Tijdloze keuken

Tijdloze keuken

Een tijdloze keuken wordt ingericht met materialen en vormen die door de jaren heen actueel blijven en niet kunnen gaan vervelen. Vaak zijn de ontwerpen eenvoudig en functioneel, hierdoor ‘verouderd’ de keuken niet. Door de aankleding van de keuken kan je vervolgens de stijl bepalen. Wil je na een aantal jaar toch iets anders? Dan pas je gewoon de aankleding aan en hoef je niet de gehele keuken aan te passen.

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar een complete keuken voor je kantine en weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruitziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste keukentrends. Wil je graag weten hoe je droomkeuken eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke pvc-vloer het beste past in je keuken? Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen.

Plan jouw adviesgesprek

Keuken inspiratie