Opgeleverde keuken Dronten

Deze familie uit Dronten heeft samen met Kitchen4All Dronten hun droomkeuken gerealiseerd. De groene tegelwand contrasteert prachtig bij de witte keuken.

Deze keuken bestaat uit een rustige basis in de kleur Alpin wit. Beide werkbladen hebben de kleur Endgrain Oak en passen mooi bij de witte fronten. De tegels in de kleur Green Echo zijn een opvallend element in deze keuken en maken de ruimte helemaal af! De ledspots die boven de tegelwand zijn aangebracht zorgen ervoor dat de tegels mooi tot hun recht komen. Een ander opvallend element is het gasfornuis van Falcon, door de zwarte kleur valt deze extra op. Boven het gasfornuis hangt een plafondunit met randafzuiging. Doordat deze afzuigkap in het plafond is verwerkt zie je deze niet zitten. Het zwart van het fornuis komt terug in de spoelbak en de kraan waardoor er een mooie eenheid wordt gecreëerd. De kraan is een kokend waterkraan van Quooker. Hiermee heb je direct kokend water uit de kraan, ideaal als je bijvoorbeeld even snel thee wil zetten! In deze keuken is er gekozen voor een kookeiland. Dit creëert extra werkruimte en extra opbergruimte. De koelkast is voorzien van een paneeldeur waardoor deze netjes is weggewerkt en de keuken de strakke uitstraling behoudt.

Opgeleverde keuken Dronten
Dronten opgeleverde keuken

Fornuis

Een lange tijd zagen we ze maar weinig: de fornuizen. Inmiddels zijn ze terug van weggeweest en zien we ze weer steeds vaker in de keuken. Net zoals in deze keuken kan een fornuis echt een pronkstuk van je keuken zijn. Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een fornuis en een kookplaat. Dat leggen we je graag uit! Een fornuis is een combinatie van twee keukenapparaten: een oven en een kookplaat. De kookplaat kan zowel een inductiekookplaat als een gaskookplaat zijn. Zoals net al benoemd kunnen fornuizen een echte eyecatcher vormen. Ze zijn dan ook in vele verschillende kleuren te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan zwart, beige en bordeauxrood. In deze keuken is er gekozen voor een zwart gasfornuis van Falcon.

Fornuis
Kookeiland

Kookeiland

Kookeilanden zijn erg populair omdat ze veel sfeer met zich meebrengen. In deze keuken is ervoor gekozen om een eiland te creëren met extra opbergruimte en werkruimte. Dit eiland is namelijk voorzien van extra kasten. Maar je kan er ook voor kiezen om van je eiland een bar te maken, hierdoor kunnen je gasten of huisgenoten je gezelschap houden tijdens het koken. Een ander voordeel van een kookeiland is dat deze bij vrijwel elke keukenstijl past. Je kan je kookeiland namelijk eenvoudig aanpassen aan de rest van de keuken.

Keuken inspiratie

Ben je op zoek naar keuken inspiratie voor je nieuwe keuken? Of weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droomkeuken kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete keuken ontwerpen.

Maak een gratis afspraak

Keuken inspiratie