Minimalistische keuken familie Beens

De familie Beens uit IJsselmuiden heeft samen met Kitchen4All Genemuiden hun nieuwe keuken samengesteld. Zandkleuren en een minimalistische uitstraling zijn de trends van het moment en maken van deze keuken erg trendy!

De zachte en minimalistische uitstraling van deze keuken worden onder andere gecreƫerd door de lichte kleuren die zijn gebruikt. De fronten hebben de zandkleur Terra Grey finemat, een prachtige zachte kleur. Deze fronten zijn gecombineerd met het Quartz werkblad in de kleur Spot White. Gekozen is voor een vrij dunne uitvoering van het werkblad, dit versterkt de minimalistische uitstraling van de keuken. Ook de keuze voor ingelegde grepen versterkt de minimalistische uitstraling van de keuken. Je hebt bij ingelegde grepen de voordelen en het gebruikersgemak van grepen, maar de strakke uitstraling van een greeploze keuken. Ideaal dus voor een minimalistische keuken! Een opvallend element in de keuken is de spoelbak. De familie heeft namelijk voor een prachtige koperkleurige onderbouw spoelbak gekozen. Deze spoelbak hebben ze gecombineerd met een zwarte kokendwaterkraan van Quooker. De zwarte kleur van de kraan komt ook terug in de apparatuur. Zowel de combi-oven als de inductiekookplaat en de afzuigkap hebben een zwarte kleur.

Hoekkeuken
Minimalistische keuken
Koperkleurige spoelbak
Qupoker

Trendkleur

De kleur van deze keuken is een van de trendkleuren van 2023. In 2023 worden aardse tinten een echte trend. Aardse tinten zijn kleuren die je eenvoudig met elkaar kunt combineren en zorgen bovendien ook voor een rustgevend gevoel. Zeker nu er steeds vaker voor een woonkeuken gekozen wordt, worden deze kleuren steeds populairder. Een keuken met een rustige uitstraling en met een eenvoudig te combineren kleur, is zeer geschikt als woonkeuken. De keuken van de familie Beens is een prachtig voorbeeld van een keuken met een aardse kleur en een zachte uitstraling.

Complete ontzorging bij Kitchen4All

Is deze keuken echt iets voor jou? Of ben je misschien op zoek naar een andere keukenstijl? We staan bij Kitchen4All voor je klaar om samen met jou je keuken samen te stellen. Zo voorzien onze adviseurs je van advies en maken graag een 3D-ontwerp voor je. Ben je tevreden met het ontwerp en heb je de keuken gekocht? Ook daarna staan we voor je klaar. We komen de keuken gratis bij je thuisbezorgen en we kunnen de volledige montage voor je verzorgen. We zijn er om je van A tot Z te ontzorgen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Opgeleverde keuken IJsselmuiden