Ruime zwarte keuken familie Bunschoten

Samen met Kitchen4All Harderwijk heeft deze familie uit Bunschoten deze ruime zwarte keuken gerealiseerd. In deze ruimte kun je goed zien dat een zwarte keuken niet hoeft te betekenen dat de gehele ruimte donker oogt.

De lichtinval in deze ruimte zorgt voor de lichte uitstraling van de keuken. Maar daarnaast speelt ook de kleurkeuze en -combinatie een belangrijke rol. De familie heeft gekozen voor zwarte fronten met een houtstructuur en gecombineerd met een composieten werkblad in de kleur Easy Clay Honed. De lichte kleur van het werkblad zorgt voor een mooi contrast. Daarnaast is de ombouw om de kastenwand en de rest van de wanden wit, wat ook bijdraagt aan de lichte uitstraling.

Inbouwapparatuur keuken
Moderne zwarte keuken
Ruime zwarte keuken
Zwarte keuken met grijs blad

Accenten van de keuken

Bij een zwarte keuken wordt er vaak gekozen voor zwarte accenten. Maar deze familie heeft het net even anders gedaan. De spoelbak en de kokend waterkraan zijn namelijk van rvs, wat prachtig past bij het lichte werkblad. De greeplijsten van de keuken zijn daarentegen wel zwart. Dit zorgt ervoor dat de keuken een strakke uitstraling heeft.

Keukenapparatuur

Een complete keuken kan natuurlijk niet zonder apparatuur. Om de strakke uitstraling van de keuken te behouden is een deel van de apparaten voorzien van een front, waardoor ze netjes zijn weggewerkt. Zo zie je bijvoorbeeld de vaatwasser en koelkast niet zitten. De stoomoven en de combi-oven hebben beide een zwarte kleur, waardoor ze mooi combineren met de zwarte fronten. Ook de gaskookplaat heeft een zwarte kleur. Maar naast dat de apparatuur prachtig past in deze keuken, kun je er ook nog eens heerlijk mee koken. Zo tover je met de stoomoven en de kookplaat de lekkerste gerechten op tafel.

Ontwerp jouw keuken

Weet je al precies hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Met onze keukenplanner kun je eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je nieuwe keuken. Je kunt verschillende opstellingen, kleuren en stijlen uitproberen. Zo weet je precies wat je mooi vindt en wat de mogelijkheden zijn voor jouw keuken. Ben je tevreden met het ontwerp? Of zou je er graag advies over willen ontvangen? Bezoek dan eens een van onze winkels, daar helpen onze adviseurs je graag verder.

Vind jouw Kitchen4All winkel

Kookeiland keuken
Zwarte houtlook keuken