Zandkleurige keuken familie Douma

De familie Douma uit Lelystad heeft samen met Kitchen4All Dronten hun nieuwe keuken gerealiseerd. De combinatie van de zandkleurige fronten en de donkere werkbladen creƫren een strakke en rustige uitstraling.

In deze keuken is er gekozen voor fronten in een echte trendkleur: zand ultramat. Zandkleuren zorgen voor een rustige en ontspannen uitstraling, ideaal voor in de keuken! Ook de greeplijsten hebben de kleur zand, waardoor deze perfect passen bij de fronten. De fronten zijn gecombineerd met keramieken werkbladen in de kleur Virtual Brown. Deze combinatie zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling. De familie heeft gekozen voor een kokend waterkraan van Quooker, waarmee je in een handomdraai kokend water uit de kraan hebt. De spoelbak is, net zoals de kraan, van rvs. Dit versterkt de rustige en strakke uitstraling van de keuken.

Zandkleurige keuken
Keukenapparatuur
Keramieken werkblad

Parallel keuken

Een parallel keuken bestaat uit twee keukenblokken die tegenover elkaar worden geplaatst. Deze opstelling is ideaal voor de wat kleinere ruimte. Je zorgt voor veel werk- en opbergruimte terwijl de opstelling weinig ruimte in beslag neemt. De familie Douma heeft ook gekozen voor een parallel keuken, waarbij beide blokken even lang zijn. Op het ene deel zijn de zwarte inductiekookplaat en de spoelbak geplaatst. Bij het andere deel is een hogen kast geplaatst, waar de zwarte combi-oven en koelkast ook zijn geplaatst. De oven bevindt zich op armhoogte, waardoor je eenvoudig je gerechten in de oven kunt zetten.

Maak een 3D-ontwerp

Is de keuken van de familie Douma echt iets voor jou? Dan kun je een 3D-ontwerp maken waarin je deze keuken aanpast op jouw ruimte. In onze keukenplanner kun je namelijk de afmetingen van jouw ruimte zetten. Daarna kun je uit verschillende opstellingen kiezen. Zo zie je dus precies of deze parallel keuken in jouw ruimte zou passen. Daarna kun je de stijl van de keuken bepalen en de apparatuur plaatsen. Ben je tevreden met het ontwerp? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Dan maken we van jouw ontwerp werkelijkheid.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Parallel keuken
Keuken Lelystad