Opgeleverde keuken familie Geerling

Deze ruime keuken is door Kitchen4All Harderwijk opgeleverd bij de familie Geerling uit Nijkerkerveen. Door het ruime kookeiland met extra opbergruimte is dit een keuken voor echte kookliefhebbers.

De familie heeft gekozen voor een rechte keuken met een kastenwand. In de kastenwand is de koelkast van het merk AEG geplaatst, waardoor deze netjes is weggewerkt. Naast de rechte opstelling is er een ruim kookeiland in de ruimte geplaatst. Hiermee wordt veel extra kook- en werkruimte gecreëerd. Daarnaast zorgt dit kookeiland ervoor dat de keuken een centrale plek krijgt in de ruimte. Alle fronten van deze keuken hebben een houtlook in de kleur Decor eiken Sierra. Op de fronten zijn relingstang grepen geplaatst in een zwarte kleur. Deze combineren prachtig met het composieten werkblad in de kleur Belgium Blue Velvet. De combinatie van de fronten, grepen en het composieten werkblad zorgen ervoor dat de keuken een landelijke uitstraling heeft. De apparatuur van de keuken bestaat uit een vaatwasser, oven en combimagnetron van Junker. De keramische kookplaat waarvoor is gekozen, is van het merk Elica. De keuken wordt afgemaakt door de rvs-spoelbak en rvs-designkraan.

Keuken Hoevelaken
Houtlook keuken Hoevelaken

Kookeiland

Waar vroeger de keuken vooral diende als plek om eten te bereiden, is het nu steeds vaker ook een plek waar je kunt samenkomen met vrienden en familie. Om deze reden worden kookeilanden steeds populairder. Je kunt een kookeiland op verschillende manieren indelen. Zo kan de kookplaat op het eiland geplaatst worden, waardoor je er daadwerkelijk kunt koken. Ook kun je ervoor kiezen om een keukenbar toe te voegen aan het eiland. Hierdoor kunnen je gasten of huisgenoten je gezelschap houden tijdens het koken en wordt het echt een centrale plek in het huis. Ook de familie Geerling heeft gekozen voor een kookeiland. Zij hebben ook hun keramische kookplaat op het eiland hebben laten plaatsen. Zo kunnen zij dus koken op het eiland. Daarnaast zijn er kasten en lades aan het eiland toegevoegd, waardoor er extra opbergruimte ontstaat.

Kookeiland
Houtlook keuken

Houtlook keuken

Houten keukens staan bekend om hun warme en landelijke uitstraling. Omdat hout kostbaar is, wordt er vaak gekozen voor houtlook. Dit is een imitatiemateriaal dat dezelfde landelijke uitstraling heeft als hout, maar minder kostbaar is. Je kunt een houtlook keuken op verschillende manieren creëren. Zo kun je kiezen voor houtlook fronten en deze combineren met een ander materiaal werkblad. Maar je hebt ook verschillende soorten houtlook werkbladen. Je kunt deze natuurlijk combineren met houtlook fronten, maar dit kan erg druk ogen. Een combinatie met bijvoorbeeld zwarte of grijze fronten zorgt ervoor dat de landelijke uitstraling van het houtlook behouden blijft, zonder dat het te druk wordt. Deze familie heeft gekozen voor houtlook fronten in de kleur Decor eiken Sierra in combinatie met een granieten werkblad.

Laat je adviseren

Ben je op zoek naar een houtlook keuken en weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien? Je kunt met onze keukenplanner eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je nieuwe keuken. Kom je er niet helemaal uit? Maak dan gerust een afspraak bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs kunnen je daar helpen met het realiseren van je nieuwe keuken.

Maak een 3D-ontwerp