Grafietzwarte landelijke keuken familie Holstege

De familie Holstege uit ’t Harde heeft deze grafietzwarte keuken uitgezocht bij Kitchen4All Hattemerbroek. De keuze voor het houtlook werkblad geeft de keuken de landelijke look.

De woning van de familie loopt in een L-vorm, waarbij de keuken zich in de hoek bevindt. De hoekopstelling waarvoor gekozen is, past hier perfect. De opstelling zelf heeft ook een L-vorm, waarbij de ene zijde korter is dan de andere. Aan de lange zijde zijn twee hoge kasten geplaatst, hierdoor ontstaat er extra opbergruimte. Bovendien is dit ook de ideale plek voor de koelkast en de oven. Beide zijn ingebouwd, wat voor een strakke uitstraling zorgt. Boven de korte zijde is een bovenkast geplaatst, waardoor ook daar net wat meer opbergruimte ontstaat.

Landelijke keuken
Hoekkeuken
Kastenwand keuken

Grafietzwarte keuken

De keuken lijkt op het eerste oog echt zwart, maar is net een tintje lichter. De fronten van de keuken hebben namelijk de kleur Grafietzwart. Dit is een kleur die net wat lichter is dan echt zwart. De kleur is daardoor wat zachter en warmer, wat goed past bij een landelijke keuken. De grafietzwarte fronten zijn gecombineerd met een kunststoffen werkblad in de kleur Quiet Oak. Dit is een prachtige warme houtlook en geeft de keuken de landelijke stijl. Welke elementen wel echt een zwarte kleur hebben, zijn de spoelbak en de kokendwaterkraan. Deze zijn beide mat zwart en combineren goed bij de grafietzwarte fronten.

Laat je inspireren

Wil je graag meer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Kom dan eens naar een van onze keukenwinkels. We hebben daar namelijk een ruim assortiment aan keukens opgesteld staan. Deze keukens zijn allemaal anders en hebben dus ook allemaal een andere stijl. Je kunt hierdoor goed zien wat je wel en niet mooi vindt. We hebben in de winkel ook van ieder front en werkblad een staal. Zo kunnen we je laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Maak snel een afspraak en bezoek een van onze keukenwinkels!

Maak een afspraak

Grafietzwarte keuken