Prachtige landelijke keuken bij de familie Joosten

Zo’n bijzondere woning als deze verdient een prachtige keuken, en dat is (al zeggen we het zelf) zeker gelukt! Laat je betoveren door de prachtige hoge ruimte, waarin deze keuken helemaal tot z’n recht komt.

Dit is een woonkeuken die met veel zorg is samengesteld door Kitchen4All Beuningen, samen met de familie Joosten. De combinatie van landelijke en moderne elementen vormt hiermee een echte eyecatcher in de ruimte. De familie kan nu heerlijk genieten van deze prachtige open ruimte, waarin volop gekookt en genoten kan worden! We vertellen je hieronder meer over deze stijlvolle woonkeuken.

Een unieke woonkeuken

De betontinten en het prachtige houten plafond combineren perfect met de houtlook en matzwarte fronten in deze keuken. Een prachtig voorbeeld van hoe een keuken eruit kan springen, maar toch een prachtige match vormt met de rest van de ruimte. De ingebouwde ledspots en -strips accentueren de keuken op een elegante manier, waardoor deze nog beter tot z’n recht komt in de ruimte. Het blad van composietsteen matcht perfect bij de zwarte fronten, maar heeft toch een eigen tintje door de natuurlijke structuur in het materiaal. En dan de ruimte! De familie Joosten heeft samen met Kitchen4All Beuningen echt een prachtig geheel neergezet. Hieronder lichten we de keuken nog verder uit.

Luxe keuken
Sfeervolle keuken
Design keuken zwart
Moderne keuken zwart houtlook

Van alle gemakken voorzien

Dit is een perfecte keuken voor wie van optimaal woongenot houdt. De woonkeuken is namelijk voorzien van een wijnkoeler, waardoor wijn altijd op de perfecte temperatuur kan worden geschonken. Door een slim overstekje van het werkblad aan de kopse kant van het kookeiland wordt een barretje gecreëerd, waardoor bijvoorbeeld gezellig geborreld of ontbeten kan worden in de keuken. Daarnaast heeft de tweedeurs koel-vriescombinatie niet alleen een prachtige uitstraling, maar is deze ook voorzien van een ijsmaker. Door de vele kastruimte én meer dan voldoende werkruimte kan er optimaal van deze keuken worden genoten. Wij wensen de familie Joosten dan ook heel veel plezier met hun nieuwe keuken!

Designkeuken zwart houtlook

Ook een nieuwe woonkeuken?

Wil jij ook een woonkeuken die helemaal bij jouw ruimte past? Plan dan geheel vrijblijvend jouw adviesgesprek in bij een van onze winkels. Onze adviseurs denken echt met jou mee en brengen jouw ruimte in beeld met een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken. Zo weet jij zeker dat jouw keuken een prachtige toevoeging gaat zijn op jouw woonruimte.

Plan jouw adviesgesprek