Opgeleverde keuken familie Niessink

Kitchen4All Genemuiden heeft bij de familie Niessink uit Zwolle deze moderne keuken gerealiseerd. De unieke achterwand is een echte eyecatcher in deze keuken.

De kalme, moderne uitstraling van deze keuken wordt gecreëerd door de combinatie van de fronten in de kleur Alpin Wit en het werkblad in de kleur Decor Arizona Pine. De achterwand van de keuken bestaat uit hexagon tegels met verschillende blauw- en groentinten. Doordat de tegels niet op een rechte lijn, maar golvend zijn geplaatst, ontstaat er een speelse uitstraling. De familie heeft niet gekozen voor grepen maar voor een greeploze keuken met greeplijsten. Hierdoor behoud je de strakke uitstraling van een greeploze keuken, maar heb je het gemak van grepen. Aan gebruiksvriendelijkheid ontbreekt het in deze keuken niet. Er is namelijk gekozen voor een rvs-kraan met een spoeldouche. Hierbij zit er een slang in de uitloop van de keukenkraan die je kunt uittrekken. Je kunt hierdoor heel makkelijk je spoelbak schoonspoelen. Daarnaast is er gekozen voor een oven met stoomfunctie, waardoor je veel verschillende gerechten in de oven kunt bereiden. Alle apparatuur in deze keuken is van het merk Neff.

Keuken Zwolle
Keuken kopen Zwolle

Achterwand keuken

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken wordt er vaak niet gedacht aan de achterwand. Toch heeft deze invloed op de gebruiksvriendelijkheid én de sfeer van de keuken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geverfde of gestucte achterwand, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Maar is het ook mogelijk om je (kunststof) werkblad door te trekken naar de achterwand, waarmee je eenheid creëert in de ruimte. Deze familie heeft gekozen voor een achterwand met tegels, die op een speelse manier zijn aangebracht. Het voordeel van tegels is dat je ze eenvoudig kan schoonmaken. Daarnaast zijn tegels warmte- en stootbestendig, waardoor de achterwand lang mooi blijft.

Achterwand keuken

Rechte keuken

De rechte keuken is een van de meest compacte en veelzijdige opstellingen. Bij deze opstelling liggen alle elementen van de keuken op een rechte lijn. Omdat je de keuken zo lang of kort kunt maken als je zelf wilt, biedt deze opstelling dus verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je spelen met verschillende elementen van de keuken. Zo kun je kiezen voor een keuken met of zonder bovenkasten. Of een kastenwand toevoegen als je op zoek bent naar een keuken met veel opbergruimte. In deze keuken is ervoor gekozen om boven een deel van de keuken een plank te bevestigen. Hierdoor behoud je de ruimtelijkheid van de keuken, maar creëer je toch wat extra opbergruimte.

Ben je ook op zoek naar een landelijke keuken en zou je hier graag advies over willen ontvangen? We zijn er bij Kitchen4All om je compleet te kunnen ontzorgen. In de winkel staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies. Daarnaast kunnen zij een 3D-ontwerp maken van je nieuwe keuken. Ben je tevreden over dit ontwerp en heb je de keuken gekocht? Dan wordt deze gratis bij je thuisbezorgt, indien gewenst kunnen we ook de montage voor je verzorgen. Zo kan je volledig genieten van je nieuwe keuken, zonder dat jij je ergens druk over hoeft te maken.

Maak een afspraak