Opgeleverde keuken familie Smit

Familie Smit heeft bij Kitchen4All Dronten deze keuken en bijkeuken uitgezocht. De zandkleurige fronten in combinatie met de composieten werkbladen geven de keuken een natuurlijke uitstraling.

Deze familie heeft gekozen voor fronten in de kleur Zand. Deze fronten hebben een ultramatte afwerking. De fronten zijn gecombineerd met composieten werkbladen in de kleur Easy Clay Honed. Deze combinatie zorgt ervoor dat de keuken een moderne, maar toch natuurlijke uitstraling heeft. De opstelling van de keuken bestaat uit een rechte keuken in combinatie met een kookeiland. Het kookeiland creëert extra werk- en opbergruimte. Zo heb je alle ruimte om samen, of alleen te koken! De moderne uitstraling van de keuken wordt versterkt door de zwarte spoelbak en de zwarte kokend waterkraan van Quooker. De apparatuur van de keuken bestaat uit een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een stoomoven en een oven met magnetronfunctie. Een keuken voor een echte kookliefhebber!

Naast een keuken heeft familie Smit ook een bijkeuken samengesteld. Deze bijkeuken heeft dezelfde zandkleurige fronten als de keuken, wat voor eenheid zorgt. Om voor optimaal comfort te zorgen is de bijkeuken voorzien van ruimte voor de wasmachine en droger.

Keuken Dronten
Keuken kopen Dronten
Opgeleverde bijkeuken Dronten

Composieten werkblad

Composieten werkbladen worden geproduceerd door kleine stukjes beton, graniet of marmer te mixen met bindend hars en pigment. Dit mengsel wordt onder hoge druk geperst waardoor er een sterk materiaal ontstaat. Composiet is sterker dan natuursteen, maar heeft wel dezelfde natuurlijke en robuuste uitstraling. Je hoeft dus ook minder voorzichtig te zijn met composiet dan met natuursteen. De familie Smit heeft gekozen voor composieten werkbladen in de kleur Easy Clay Honed. Dit is een zachte kleur, waardoor de werkbladen een natuurlijke uitstraling hebben.

Composieten werkblad
Bijkeukenoplossing

Bijkeukenoplossing

Een bijkeuken vind je in veel huizen en functioneert vaak als een opberg-, voorraad- en hobbyruimte. Omdat je deze ruimte gebruikt als opberg- en voorraadruimte is het wel zo fijn dat deze functioneel en praktisch ingericht is. We bieden bij kitchen4All een aantal bijkeukenoplossingen waardoor je je bijkeuken zo praktisch mogelijk inricht. Hierbij kan je denken aan kasten waarin je je wasmachine of droger in kwijt kunt of een hoge kastenwand. In deze bijkeuken is er gekozen voor een kastenwand die tot aan het plafond loopt. Dit creëert veel opbergruimte. Daarnaast zijn de wasmachine en droger in de kast geplaatst. Deze nemen hierdoor geen extra ruimte in en je hoeft ook niet te bukken bij het doen van de was. Ideaal!

Zandkleurige keuken

Afgelopen najaar hebben zandkleurige keukens hun intreden gemaakt en het is inmiddels echt een trend. De zachte uitstraling van de zandkleur zorgt ervoor dat de keuken een ontspannen sfeer krijgt. Je kan de sfeer versterken door een koperen of gouden kraan en/of spoelbak aan de keuken toe te voegen. Past een moderne look meer bij jou? Combineer de zandfronten dan met een zwarte kraan en/of spoelbak. Deze familie heeft gekozen voor een keuken met zandkleurige fronten. Deze zijn gecombineerd met mat zwarte elementen, wat voor een moderne uitstraling zorgt.

Zou je meer informatie willen ontvangen over welke keukenkleur en -stijl bij je past? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels of kom eens langs!

Maak een vrijblijvende afspraak

Zandkleurige keuken