Modern chique keuken familie Vahl

De familie Vahl uit Kampen zijn echte kookliefhebbers, zij waren op zoek naar een moderne stijlvolle keuken waarin zij uitgebreid kunnen koken. Samen met Kitchen4All Dronten hebben ze deze prachtige ruime keuken samengesteld.

De roze wanden in de ruimte zullen je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. Door te kiezen voor een lichte keuken, ontstaat er een prachtig modern chique geheel met een pop of collor. Die moderne chique uitstraling van deze keuken wordt gecreëerd door de zandkleurige fronten welke gecombineerd zijn met een composieten werkblad in de kleur Brume Velvet. Om die uitstraling te versterken is er gekozen voor zwarte greeplijsten. De kraan en spoelbak mogen natuurlijk niet ontbreken, om de rustige sfeer van de keuken te behouden, heeft de familie gekozen voor een rvs-spoelbak en -kraan.

Ruime U-keuken
Keukenbar
Kokend waterkraan
Stoomoven

U-opstelling

De familie was dus op zoek naar een ruime keukenopstelling, waar ze alle ruimte hebben om samen met hun kinderen in te koken. Daarom zijn zij gegaan voor een U-keuken. Deze opstelling biedt veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een combinatie met een hoge kastenwand, net zoals deze familie gedaan heeft. Daarnaast is er een keukenbar toegevoegd aan de opstelling, waardoor je eenvoudig contact kunt houden met je gezelschap.

Apparatuur voor kookliefhebbers

Omdat de familie erg van koken houdt, wilde zij graag keukenapparatuur waarmee ze uitgebreid kunnen koken. Zo kozen ze onder andere voor een inductieplaat, wandafzuigkap en een combi-stoomoven. De apparaten hebben een zwarte kleur, waardoor dit mooi combineert bij de zwarte greeplijsten. De keuken is ook voorzien van een koelkast en vaatwasser, welke zijn ingebouwd. Hierdoor blijft de keuken de prachtige moderne uitstraling behouden. Als klap op de vuurpijl heeft de familie gekozen voor een wijnklimaatkast. Deze is voorzien van een kinderslot, waardoor de kinderen van dit gezien niet bij de wijn kunnen. Dat is natuurlijk wel zo’n fijn idee!

Hou jij net zo van koken als de familie Vahl? Breng dan gerust een bezoek aan een van onze winkels. Daar helpen onze adviseurs je graag verder met het samenstellen van jouw nieuwe keuken.

Maak een afspraak

Modern chique keuken