Landelijke keuken familie van der Wees

Kitchen4All Dronten heeft samen met de familie van der Wees ook uit Dronten, deze keuken gerealiseerd. Deze familie heeft gekozen voor een landelijke keuken met groene fronten, waardoor er een kleurrijk geheel ontstaat.

De familie van der Wees heeft de ruimte optimaal benut door te kiezen voor een L-vormige keukenopstelling met een schiereiland. Met deze opstelling heb je voldoende werk- en opbergruimte. Zo is er gekozen voor een hoge kastenwand en is het schiereiland voorzien van opberglades. De familie heeft een open keuken en het schiereiland verbindt het woongedeelte met de keuken. Beide delen van de keuken zijn voorzien van de groene fronten in de kleur Riet. Deze fronten zijn voorzien van een raamoptiek, wat zorgt voor de landelijke uitstraling van de keuken. Ook de zwarte grepen dragen bij aan deze uitstraling. De kunststoffen werkbladen hebben de kleur Decor Arizona Pine en versterken de landelijke uitstraling van de keuken. Het zwarte van de grepen komt ook terug in de kraan en de spoelbak. De familie heeft gekozen voor een kokend waterkraan van het merk Selsiuz.

Keuken Dronten
Landelijke keuken
Schiereiland

Groene keuken

Met een groene keuken kun je alle kanten op. Zo zijn er verschillende kleuren groen, welke ieder een eigen uitstraling creƫren. Zo kun je met een groene keuken gaan voor een moderne keuken. Of een landelijke keuken, zoals deze familie heeft gedaan. De mintgroene kleur waarvoor gekozen is, geeft de ruimte een frisse uitstraling. Aan de mintgroene kleur zijn zwarte accenten toegevoegd, waaronder de keukenapparatuur en de grepen. Dit geeft deze landelijke keuken een moderne touch. Ook de woonkamer heeft een landelijke en moderne uitstraling, waardoor de keuken er perfect bij past.

Je eigen keuken samenstellen

Ben je ook op zoek naar een nieuwe keuken? Weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien of twijfel je nog? Kom gerust eens naar een van onze winkels om je te laten inspireren. Niet alleen kun je daar in alle rust rondkijken, ook kun je je laten adviseren door onze keukenadviseurs. Zij beginnen altijd met een korte kennismaking en voorzien je vervolgens van deskundig advies. Samen gaan jullie je nieuwe keuken samenstellen. De adviseur maakt een 3D-ontwerp voor je, zodat je precies weet hoe deze eruit komt te zien. Maak snel een afspraak en kom langs!

Maak een afspraak