Hotel chique keuken familie van Dongen

De familie van Dongen heeft deze prachtige hotel chique keuken uitgezocht bij Kitchen4All Harderwijk. De familie beschikt over een ruime woonkeuken en heeft met deze opstelling daar optimaal gebruik van gemaakt.

De opstelling van deze keuken bestaat uit twee delen. Tegen een van de wanden is een hoge kastenwand geplaatst, met daarin een nis. Daar kun je bijvoorbeeld je koffiehoek plaatsen. Tegen de andere wand is een hoge kastenwand met een rechte keuken geplaatst. Bij deze keuken is aan opbergruimte dus geen gebrek! In het midden is een ruim kookeiland geplaatst waar de kookplaat met afzuiging is geplaatst.

Luxe keuken met wijnklimaatkast
Zwarte keuken met eiland
Hoge kastenwand met koffiehoek

Moderne en strakke ruimte

Een volledig zwarte keuken kan soms wat donker ogen. Maar omdat er in deze ruimte voor witte wanden en een lichte vloer gekozen is, vormt het een prachtig geheel. Alle fronten van de keuken hebben de kleur Grafietzwart ultra mat. Deze zijn gecombineerd met een kunststoffen werkblad in de kleur Angola. Dit is een mooi zwart werkblad met een lichte ader. De familie heeft ook gekozen voor een mat zwarte kraan en spoelbak, waardoor deze prachtig passen bij de rest van de keuken. De apparatuur die niet zijn ingebouwd zijn ook allemaal zwart, waardoor de keuken een strakke en moderne uitstraling heeft.

Keuken hotel chique
Luxe wijnklimaatkast
Kokendwaterkraan

Maak jouw afspraak

Zou deze keuken ook echt iets voor jou zijn? Al onze keukens zijn maatwerk, dus we kunnen deze keuken helemaal aanpassen aan jouw wensen en de mogelijkheden. Breng dus snel een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Onze adviseurs brengen daar eerst al je wensen in kaart, om je daarna te voorzien van advies. Ook wordt er een 3D-ontwerp voor je gemaakt zodat je kunt zien of dit jouw nieuwe droomkeuken is. Wil je graag nog wat aanpassingen maken? Dan is dit geen probleem, we passen het ontwerp net zolang aan totdat jij tevreden bent. Samen gaan we jouw droomkeuken samenstellen!

Plan jouw vrijblijvende afspraak

Keuken met koffiehoek