Ervaring familie Vial Kitchen4All

Luxe stijlvolle keuken familie Vial

“We zijn heel erg fijn geholpen, er werd echt met ons meegedacht.”

De familie Vial uit Keijenborg heeft deze prachtige stijlvolle keuken uitgezocht bij Kitchen4All Doetinchem. De familie Vial zijn echte kookliefhebbers en deze keuken biedt alles wat ze daarvoor nodig hebben!

Stijlvolle uitstraling van de keuken

Bij deze keuken kun je goed zien dat de combinatie van verschillende soorten fronten een heel stijlvol geheel creëert. De hoge kastenwand is voorzien van houtlook fronten in de kleur Decor Notenhout en zijn gecombineerd met de lichtgrijze fronten van het eiland. Op het eiland ligt een prachtig kunststoffen marmerlook werkblad in de kleur Mahal. De keuze voor een marmerlook blad versterkt de prachtige luxe uitstraling van de keuken. Het geheel wordt afgemaakt door de mat zwarte kraan en spoelbak, welke een stijlvolle toevoeging vormen.

Keuken familie Vial
Ruime keukenopstelling
Luxe stijlvolle keuken
Koffiehoek nis keuken

Keuken voor kookliefhebbers

Door de ruim opgezette keukenopstelling is er alle ruimte om samen te kunnen koken. Bovendien biedt de hoge kastenwand ook meer dan voldoende opbergplek voor al het keukengerei. Maar ook aan geschikte apparatuur ontbreekt het in deze keuken niet. In de kastenwand zijn een luxe oven, combi-oven en een ruime koelkast geplaatst. En wanneer je van koken houdt, wil je daar vaak ook graag een lekker wijntje bij. De wijnklimaatkast kon dan ook niet ontbreken in de keuken van de familie Vial.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil jij ook graag een nieuwe keuken? Je bent van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan een van onze keukenwinkels. Daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar. Zij beginnen met een korte kennismaking waarbij je wensen in kaart worden gebracht. Bovendien denken zij met je mee om zo samen de perfecte keuken samen te stellen. Maak snel een vrijblijvende afspraak en kom langs.

Plan direct een afspraak

Ervaring Ilse Vial
Hoge kastenwand keuken
Wijnklimaatkast keuken