Witte tijdloze keuken familie Wiersma

Deze stijlvolle keuken is opgeleverd door Kitchen4All Zevenaar bij de familie Wiersma. De combinatie van de witte fronten en de betonlook elementen creƫren een prachtig tijdloos geheel.

De volledige keuken is voorzien van mat witte fronten, welke de basis vormen voor de tijdloze stijl. Op de keuken ligt een kunststoffen werkblad in de kleur Caledonia, wat een prachtige grijze kleur is. De familie heeft ervoor gekozen om het werkblad door te laten lopen op de volledige achterwand. Een opvallende keuze die we niet vaak zien, maar het geeft de keuken wel een stijlvolle uitstraling. De fronten zijn voorzien van witte greeplijsten die op de fronten geschroefd zijn. De keuze voor wit versterkt de tijdloze uitstraling van de keuken.

Hoekopstelling keuken
Halfhoge kasten keuken
Bovenkasten keuken
L-keuken

Keuken met L-opstelling

De familie heeft gekozen voor een L-vormige hoekopstelling, welke perfect in de ruimte past. De korte zijde van de keuken is voorzien van een halfhoge kast, welke ideaal is om de combi-oven in te plaatsen. Deze bevindt zich nu namelijk op armhoogte waardoor je voor het openen van de oven niet hoeft te bukken. Naast de hoge kast bevinden zich de afzuigkap en de kookplaat, waardoor je heel makkelijk je gerecht van de kookplaat naar de oven kunt verplaatsen. De spoelbak en kraan zijn op de andere zijde geplaatst, waardoor de ideale keukendriehoek ontstaat.

Witte tijdloze keuken

Maak een ontwerp van jouw nieuwe keuken

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw nieuwe keuken? Je kunt met onze gratis keukenplanner heel makkelijk een 3D-ontwerp maken van jouw nieuwe keuken. Je voert in de planner de afmetingen van de keuken in en kunt aangeven waar er eventuele deuren en ramen zitten. Zo kun je dus de tekening afstemmen op de ruimte waar de nieuwe keuken komt. Daarna kun je beginnen met de inrichting van de nieuwe keuken en allerlei opstellingen en stijlen uitproberen. Kom je er toch niet helemaal uit? Of wil je graag van jouw keuken ontwerp werkelijkheid maken? Neem jouw keuken ontwerp dan mee naar een van onze winkels en laat je adviseren!

Plan jouw adviesafspraak