Strakke moderne keuken familie Wijdeveen

De familie Wijdeveen uit Arnhem heeft samen met Kitchen4All Beuningen deze prachtige keuken gerealiseerd. Zij zijn gegaan voor een strakke keuken met een sfeervolle moderne look.

Bij een zwart witte keuken wordt al snel aan een kille ruimte gedacht, maar de familie Wijdeveen is door de juiste combinaties te maken, erin geslaagd om een sfeervolle ruimte te creëren. Zij hebben gekozen voor fronten in een grafietzwarte kleur, wat eigenlijk net een tint lichter is dan zwart. Hierdoor oogt de keuken al wat warmer dan wanneer je voor diepzwart gaat. De zwarte fronten zijn gecombineerd met een marmerlook composiet werkblad in de kleur Noblesse White. Dit werkblad is ook als achterwand gebruikt, wat de keuken ook net wat meer sfeer geeft.

Strakke moderne keuken
Sfeervolle moderne keuken
Koffiecorner keuken

Gelet op alle details

In deze keuken is er op alle details gelet. Zo is de keuken voorzien van een mat zwarte kraan en spoelbak, wat natuurlijk perfect combineert bij de grafietzwarte keuken. Daarnaast is de familie gegaan voor apparatuur met een mat zwart design, waardoor deze mooi blenden met de rest van de keuken. Een ander stijlvol element is de nis die in de kastenwand is gecreëerd. Dit is de ideale plek om een gezellige koffiehoek te creëren. Om dit mooie element nog eens extra uit te lichten, is er ledverlichting in de nis geplaatst.

Doe inspiratie op voor jouw droomkeuken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en wil je daar graag wat inspiratie voor opdoen? Kom dan snel eens naar een van onze keukenwinkels. Daar vind je boordevol keuken inspiratie en kun je in alle rust rondkijken voor jouw nieuwe keuken. Daarnaast staan onze deskundige adviseurs voor je klaar, zij kunnen je voorzien van advies en helpen je graag bij het vinden van jouw droomkeuken!

Plan jouw adviesafspraak