Landelijke woonkeuken familie Zandbergen

De familie Zandbergen uit Doesburg heeft deze landelijke woonkeuken samen met Kitchen4All Zevenaar gerealiseerd. Door de keuze voor zwarte fronten laat de familie goed zien dat een landelijke keuken een moderne uitstraling kan hebben!

De keuken van de familie Zandbergen heeft een opvallende indeling. Vaak zien we dat de keuken zich in een afgesloten ruimte bevindt of volledig open is. Bij deze keuken is de ruimte deels open, maar er is ook sprake van een afscheiding. Hierdoor heb je de voordelen van een open woonkeuken, maar zie je het niet direct wanneer je bijvoorbeeld nog wat afwas op het aanrecht hebt staan. De opstelling zelf bestaat uit een hoge kastenwand waar de combi-magnetron, oven en koel-vriescombinatie zijn geplaatst. Het andere deel van de opstelling staat parallel aan de kastenwand en is deels voorzien van bovenkasten.

Landelijke moderne keuken
Kleurrijke touch landelijke keuken
Hoge kastenwand keuken

Landelijke uitstraling

De volledige opstelling is voorzien van fronten in de kleur Decor Eiken Nero. De fronten hebben een houtlook, wat goed past bij de landelijke stijl van de keuken. Op het lage deel van de keuken is een prachtig composieten werkblad in de kleur Epic White. Dit vormt een mooi contrast met de donkere fronten en zorgt ervoor dat de keuken niet donker oogt. Het zwart van de fronten komt terug in de kraan en de spoelbak. Beide hebben een mat zwarte kleur. De blauwe tegels heeft de familie zelf aan de keuken toegevoegd en zorgen voor een prachtige kleurrijke touch.

Laat je adviseren

Is jouw keuken aan vervanging toe en zou je graag willen weten welke opstelling het beste in jouw ruimte past? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Daar helpen onze adviseurs je graag met het indelen en samenstellen van je nieuwe keuken. Zij maken aan de hand van jouw wensen een 3D-ontwerp. Zo kun je precies zien hoe de keuken er bij jou thuis uit zou komen te zien. Maak direct een afspraak en kom langs!

Plan een vrijblijvende afspraak

Open woonkeuken