Opgeleverde keuken familie Zantingh

De familie Zantingh uit Emmen heeft samen met Kitchen4All Hoogeveen deze witte keuken gerealiseerd. De combinatie van de mat witte fronten en het zwarte werkblad zorgt voor een eigentijdse en speelse uitstraling.

Deze familie heeft gekozen voor een zwart witte keuken, welke bestaat uit een kookeiland met twee kastenwanden. Het eiland creëert een ruime werkplek en zorgt er daarnaast voor dat er een open ruimte ontstaat. Er is voor het eiland een combinatie gemaakt van mat witte fronten en een werkblad in de kleur Easy Rock Velvet. Ook beide kastenwanden hebben mat witte fronten. De zwarte kleur van het werkblad komt terug in de greeplijsten; ook deze zijn zwart. Doordat de keuken is voorzien van greeplijsten, krijgt de keuken een moderne uitstraling. De koelkast en de vaatwasser zijn voorzien van paneeldeuren waardoor deze zijn mooi strak weggewerkt. Deze keuze versterkt de moderne uitstraling van de keuken. Ook de kookplaat is netjes weggewerkt; in het werkblad is een uitsnede gemaakt waardoor de kookplaat gelijkligt met het werkblad. Boven de kookplaat hangt een plafondunit afzuigkap. Doordat deze units aan het plafond worden bevestigd zijn deze ideaal voor kookeilanden. Voor het optimale comfort is er gekozen voor een kokend waterkraan van Selsiuz. Met een kokend waterkraan heb je direct kokend water uit de kraan, zodat je letterlijk in een handomdraai verse thee op tafel kan zetten. Wel zo handig!

Opgeleverde keuken Emmen
Emmen opgeleverde keuken
Kookeiland

Composieten werkblad

Composiet is een natuurlijk product dat samengesteld wordt uit kleine stukjes graniet, beton of marmer. Deze stukjes worden onder hoge druk samengeperst. Hierdoor ontstaat er een onderhoudsvriendelijk en sterk materiaal. Doordat het zo sterk is hoef je er minder voorzichtig mee om te gaan dan met bijvoorbeeld graniet. Composiet is dan ook een veel gekozen alternatief voor natuursteen. Beide hebben dezelfde natuurlijke en robuuste uitstraling, maar composiet is nét wat sterker. Deze familie heeft gekozen voor een composieten werkblad in een zwarte kleur. Deze is op het kookeiland geplaatst, waar ook de inductiekookplaat zich bevindt. Je kunt dus gerust snel een pan op het werkblad neerzetten zonder dat deze beschadigt.

Composiet werkblad
Witte keuken

Witte keuken

Witte keukens zorgen voor rust en sfeer in een ruimte. Door de witte kleur zijn deze keukens makkelijk te combineren met andere kleuren en patronen. Witte keukens zijn daardoor eenvoudig toe te passen in verschillende keukenstijlen. Door middel van accessoires kan je de keuken volledig naar smaak aankleden en je eigen stijl creëren. Deze familie heeft gekozen voor een mat witte keuken in combinatie met een zwart blad. Dit zorgt voor een speels effect! Daarnaast is er gekozen voor een natuurlijke kleur op de muur, waardoor de keuken een moderne uitstraling krijgt.

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar keukeninspiratie voor je nieuwe keuken? Of weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Al onze keukens zijn maatwerk, iedereen heeft immers andere wensen. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos en dat kan je ook zien aan de opgeleverde keukens van onze klanten. In onze winkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar. Zij denken met je mee waardoor we samen je droomkeuken kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete keuken ontwerpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Keuken inspiratie