Opgeleverde keuken Hoogeveen

Via Qasa ontvingen wij deze prachtige opgeleverde keuken! Deze familie heeft samen met Kitchen4All Hoogeveen hun moderne droomkeuken gerealiseerd.

Gekozen is voor een zwarte greeploze Nobilia keuken, door de greeploze kasten en lades krijgt de keuken een strakke en moderne uitstraling. Het kookeiland zorgt in deze keuken voor een ruimtelijk gevoel. De inductieplaat is voorzien van geïntegreerde afzuiging. Door deze afzuiging is er geen afzuigkap meer nodig boven de kookplaat. Dit maakt het eenvoudiger om een kookplaat op een kookeiland te plaatsen. Alle apparatuur in de keuken is van Siemens en komt in een zwarte uitvoering. Door de zwarte kleur valt de apparatuur niet op in de keuken. Hierdoor blijft de keuken de eyecatcher in de ruimte. Er is gekozen om de apparatuur in te laten bouwen, de koelkast en de vaatwasser zijn voorzien van dezelfde front als de keukenkasten. Dit versterkt de moderne en strakke uitstraling van de keuken. Daarnaast is de keuken voorzien van een Quooker, dit zorgt voor optimaal gebruikersgemak. Om extra sfeer te creëren is er gekozen voor inbouw led spots, deze spots werken met een afstandsbediening waardoor je ze gemakkelijk kan bedienen.

Keuken Hoogeveen
Greeploze keuken

Kookeiland

Kookeilanden zijn enorm populair en dat is niet voor niets, ze zorgen voor veel sfeer in de keuken. Veel mensen kiezen ervoor om zitplaatsen te creëren aan het kookeiland, zo heb je niet alleen extra zitplekken maar kunnen mensen je ook gezelschap houden tijdens het koken. Het vergroot daarnaast ook je werkruimte in je keuken en zorgt vaak voor meer bergruimte. Je kan namelijk kiezen voor extra onderkasten in je kookeiland.

Kookeiland
Zwarte keuken

Zwarte keuken

Een zwarte keuken zorgt voor een luxe en warme sfeer. Misschien vind je een compleet zwarte keuken wat saai klinken, maar door diverse texturen en materialen te mixen creëer je een speels effect. Daarnaast is het grote voordeel van zwart dat het eigenlijk met elke kleur te combineren valt. Wil je dat je zwarte keuken een eyecatcher wordt? Verf dan de muren in de keuken in een kleur die bij de rest van je interieur past. Zo komt je zwarte keuken nog meer tot zijn recht. De meeste apparatuur is ook in het zwart verkrijgbaar, zo zorg je ervoor dat de keuken de apparatuur niet opvallen in de keuken en de keuken zelf de eyecatcher blijft.

Moderne keuken

Moderne keukens zijn vaak strakke en eigentijdse keukens en daardoor erg populair. In moderne keukens zien we vaak de nieuwste keukenapparatuur en zijn de kasten en lades vaak greeploos. In deze keukenstijl staan strakke en gebruiksvriendelijke vormen centraal. Modern is een concept dat om de zoveel jaar verandert, maar er zijn toch een aantal onderscheidende kenmerken die de moderne stijl definiëren. Het gaat om een minimalistische vormgeving in combinatie met de strakke lijnen.

Moderne keuken
Keuken inspiratie

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droomkeuken kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete keuken ontwerpen.

Maak een vrijblijvende afspraak