Ervaring familie Giethoorn

Warme design keuken familie Giethoorn

“We zijn ontzettend goed en geduldig geholpen door keukenadviseur Jan Maarten.”

Deze prachtige keuken is opgeleverd door Kitchen4All Hoogeveen bij de familie Giethoorn. Zij hebben gekozen voor een combinatie van donkere kleuren en koperkleurige accenten, wat deze design keuken een warme uitstraling geeft.

Keuken met een stijlvol contrast

De familie heeft in deze keuken niet alleen gekozen voor donkere kleuren, maar een contrast gemaakt van licht en donker. De hoge kastenwand is voorzien van fronten in de kleur Wild Eiken Zwart. Deze zwarte fronten hebben dus een houtlook, wat de design uitstraling van de keuken nog eens versterkt. Het schiereiland is voorzien van fronten met een hele lichte kleur, namelijk Zand Ultramat. Op beide delen is een composieten werkblad in de kleur Darcrest Satin geplaatst, wat een prachtig marmerlook blad is. De koperkleurige kokendwaterkraan en spoelbak maken dit geheel helemaal af.

Ervaring familie Giethoorn
Ruime keuken met eiland
Koperkleurige kraan
Marmerlook keuken

Keukenopstelling vol praktische elementen

Wanneer de ruimte waarin de keuken komt een raam heeft, kan dit best lastig zijn om de juiste opstelling te vinden. De familie Giethoorn is op een praktische wijze met het raam omgegaan. Zij hebben gekozen voor een hoge kastenwand, die tot aan het raam doorloopt. Onder het raam loopt het keukenblok gewoon door, maar dan in een lagere vorm. Hierdoor ontstaat er direct een mooie plek voor een koffiehoek. Een ander uniek element aan deze keuken zijn de apothekerskasten die in de kastenwand zijn geplaatst! Tegenover de kastenwand is een schiereiland geplaatst welke is voorzien van een keukenbar. Een keukenbar is niet alleen praktisch, maar ook heel gezellig. Zo kun je er bijvoorbeeld gezellig aan dineren of ontbijten!

Design keuken
Keukenbar
Koperkleurige quooker
Stijlvolle keuken

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en zou je daar graag wat meer keuken inspiratie voor op willen doen? Kom dan eens naar een van onze keukenwinkels. Je vindt daar keuken inspiratie in verschillende vormen. Zo hebben we een ruim assortiment aan keukens opgesteld staan, die allemaal anders zijn. Daarnaast hebben we van ieder front en werkblad een staal, waardoor je precies kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Bovendien staan bij onze winkels onze adviseurs voor je klaar die je graag voorzien van advies. Zien we je snel?

Maak een gratis afspraak