Opgeleverde keuken kinderopvang Doetinchem

Kitchen4All Doetinchem heeft deze keuken gerealiseerd bij een kinderopvang in Doetinchem. De rechte opstelling biedt veel opbergruimte en er is daarnaast ruimte voor een wasmachine en droger. Ideaal voor een kinderopvang!

Gekozen is voor een ruime rechte keukenopstelling, waarbij een deel van de keuken voorzien is van bovenkasten. Alle fronten van de keuken hebben de kleur Decor Beton Grijs. Deze zijn gecombineerd met een multiplex werkblad in een donkere kleur. De combinatie zorgt voor een strakke uitstraling. Deze strakke uitstraling wordt versterkt door de keuze voor een greeploze keuken. Voor het gebruikersgemak zijn er zwarte greeplijsten aangebracht, waardoor je de lades en kasten eenvoudig kan openen. Omdat deze keuken gebruikt wordt voor de kinderopvang, is er geen apparatuur geplaatst waarmee je kunt koken. Wel is de keuken voorzien van een koelkast en vriezer, beide zijn van het merk Progress. Om de strakke uitstraling van de keuken te behouden zijn beide voorzien van een paneeldeur.

Bijkeuken oplossing
Betonlook keuken Doetinchem
Betonlook keuken

Bijkeukens

Naast complete keukens bieden we ook bijkeukens aan. Bijkeukens zijn vaak functionele ruimtes die zo praktisch mogelijk ingericht worden. Het zijn dan ook vaak de praktische details die het verschil maken. Zo zijn er verschillende oplossingen die de ruimte net even wat functioneler maken. Denk bijvoorbeeld aan een uitklapbaar wasrek dat je aan de keuken kunt bevestigen. In deze keuken is er extra opbergruimte gecreëerd door de bovenkasten en de hoge kastenwand. Daarnaast is er rekening gehouden met de droger en de wasmachine, waardoor deze onder het werkblad geplaatst kunnen worden. Zo zijn deze netjes weggewerkt en staan ze niet in de weg. Ben je ook op zoek naar zo’n praktische bijkeuken? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs!

Maak een vrijblijvende afspraak

Bijkeuken oplossing Doetinchem