Opgeleverde keuken Koekange

Kitchen4All Hoogeveen heeft samen met deze familie een stijlvolle landelijke gerealiseerd. En wat is het mooi geworden! De matte grijs/groene kleur past perfect bij deze landelijke keuken.

Deze complete landelijke keuken voorzien van alle gemakken. De hoekkeuken straalt warmte uit mede dankzij de kleur en gekozen materialen. De kleur van de groene hoekkeuken is niet alleen belangrijk voor de algehele sfeer, maar ook de afwerking. De mat grijze groene kleur past goed in de landelijk keuken. Een groene keuken wordt mooi afgemaakt met elegante, ronde details, zoals mat zwarte keukengrepen. Er is gekozen voor een robuuste composieten werkblad van Dekker in de kleur naga. In de keuken is gekozen voor stijlvolle zwarte details die voor een moderne uitstraling zorgen. De multifunctionele van Pelgrim heeft maar liefst een inhoud van 71 liter. Ook de gaskookplaat van Inventum is ruim opgezet met gietijzeren pandragers en een aparte wokring. Dankzij de kokend waterkraan van Selsius is er altijd kokend water binnen handbereik.

Opgeleverde keuken Koekange
Landelijke keuken
Composiet keukenblad

Composiet Quartz keukenblad

In een composietstenen keukenblad zijn design, gemak en duurzaamheid verenigd. Het werkblad Evora Quartz van Dekker, dat in deze keuken is gekozen, bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Daardoor is het ook hard, en heeft het zo’n natuurlijke uitstraling. Maar anders dan graniet is dit composieten werkblad een samengesteld product van mineralen, bindhars en pigmenten. Dit zorgt ervoor dat het blad niet poreus is en eenvoudig in onderhoud. Het is snel af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek. Ideaal!

Landelijke keuken

Landelijke keukens kenmerken zich mede door rustig, neutraal kleurgebruik. Er wordt in deze stijl veel gebruik gemaakt van hout en voor de werkbladen wordt vaak gekozen voor graniet of composiet. Deze robuuste materialen stralen rustiek en traditioneel uit. Wit is nog altijd de meest voorkomende kleur in landelijke keukens. Dit komt mede doordat de kleur bijna met alle andere kleuren te combineren is. Daarnaast wordt, net zoals in deze opgeleverde keuken, steeds meer groen toegepast.

Kleur in de keuken
Keukeninspiratie

Keuken inspiratie

Op onze website vind je veel keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Maak jouw afspraak