Opgeleverde keuken Leusden

Deze zwarte keuken is uitgezocht door een familie uit Leusden en opgeleverd door Kitchen4All Barneveld. De mat zwarte fronten zorgen voor een strak geheel.

De keuken bestaat uit fronten in de kleur supermat zwart en hebben dus een extra matte finish. De fronten zijn voorzien van greeplijsten, dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Er is een combinatie gemaakt tussen twee soorten werkbladen: het werkblad van de keukenbar heeft de kleur natuureiken, het andere werkblad heeft een betonlook. Deze combinatie vormt een mooi contrast met de mat zwarte fronten van de keuken. De strakke uitstraling van de keuken wordt versterkt door de wasbak en de kookplaat, bij beide is er een uitsparing gemaakt waardoor ze dieper in het werkblad liggen. De koel-vriescombinatie en de vaatwasser zijn voorzien van een paneeldeur waardoor ze netjes weggewerkt zijn. Om extra sfeer te creëren heeft deze familie gekozen voor geïntegreerde ledverlichting. Naast extra sfeer, zorgt dit natuurlijk ook voor extra licht tijdens het koken.

Keuken Leusden
Opgeleverde keuken Leusden

Keukenbar

Een keukenbar is een aanvulling op of verlening van het keukenblok. Veel mensen hebben dit boven aan hun eisenlijstje staan omdat het voor veel sfeer zorgt. Daarnaast biedt een keukenbar veel verschillende opties. Zo kan je ervoor kiezen om alleen je keukenblad door te laten lopen. Maar je kan ook je keukenblok door laten lopen en daar bijvoorbeeld extra opbergruimte creëren. Vaak denken mensen dat een keukenbar alleen geschikt is voor grote keukens, maar ze zijn juist ook geschikt voor kleine keukens. Door een keukenbar kan je bijvoorbeeld een eethoek creëren, zonder dat je daar een tafel hoeft te plaatsen.

Keukenbar
Zwarte keuken

Zwarte keuken

Een zwarte keuken zorgt voor een warme en luxe sfeer. Door diverse texturen en materialen te mixen creëer je een speels effect en voorkom je dat de keuken saai wordt. Het grote voordeel van zwart is dat het eigenlijk met vrijwel alle kleuren te combineren valt. Wil je graag dat je zwarte keuken er echt uitspringt? Kies er dan voor om een van de muren een kleur te geven. Het is wel aan te raden om voor een kleur te kiezen die bij de rest van het interieur past, zo zorg je voor eenheid. De kleur op de muur zorgt ervoor dat de zwarte keuken nog meer tot zijn recht komt. Wil je graag een volledig zwarte keuken? Dan kan je kiezen voor volledig zwarte apparatuur. Een bijkomend voordeel is dat de apparatuur dan niet opvalt in de keuken en de keuken zelf de eyecatcher blijft.

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar een complete keuken en weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruitziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keukeninspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste keukentrends. Wil je graag weten hoe je droomkeuken eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke pvc-vloer het beste past in je keuken. Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen.

Maak een 3D-ontwerp

Keuken inspiratie