Lichte moderne keuken met marmerlook blad

Een strakke, lichte, moderne keuken met een chique tint. Zo zouden wij deze keuken beschrijven. De familie Rosendaal uit ’s Heerenberg koos samen met onze keukenadviseur van Kitchen4All Doetinchem voor een hoekkeuken die direct in het oog springt.

De lichte kleuren in combinatie met de mat zwarte kraan en natuurlijk de zwarte apparatuur geven deze keuken een geheel eigen look. Een mooi rustig geheel, waarbij voor een prachtige eenheid is gekozen. Zo zie je het zwart ook terugkomen in de spotjes en de stroompunten en matcht het marmerlook werkblad prachtig met de lichtgrijze fronten.

Lichte keuken met donkere elementen

Wie zegt dat je in een keuken moet kiezen voor lichte óf donkere tinten? Deze familie laat heel goed zien dat beide prachtig te combineren zijn. Door de lichte tinten op de fronten en het werkblad lijkt de ruimte groter, en de zwarte elementen geven de ruimte een strak en modern uiterlijk. Het werkblad is van keramiek en heeft een prachtige marmerlook. Juist doordat er meerdere tinten in het blad zijn verwerkt, worden de donkere en lichte elementen op een elegante manier met elkaar verbonden. Een hele mooie manier om de harde overgangen wat te verzachten en een prachtig geheel te creëren!

Lichte keuken
Keuken wit zwart
Marmerlook werkblad

Compleet naar eigen stijl

Over alles in deze keuken is nagedacht. Van de kleur van de fronten en het werkblad, tot de apparatuur, kastindeling en zelfs de binnenzijde van de kasten (die dezelfde kleur hebben als de fronten). Wil jij ook een keuken die compleet is aangepast naar jouw wensen en stijl? Plan dan vandaag nog jouw gratis afspraak in via onze website, en laat je vrijblijvend adviseren over jouw keuken. We maken een gratis 3D-ontwerp voor je zodat jij jouw nieuwe keuken al helemaal voor je ziet. Helemaal tevreden? Dan plannen we de gratis levering én indien gewenst ook meteen de montage voor je in. Wie weet mogen we binnenkort jouw keuken dan ook wel uitlichten op onze website!

Plan jouw adviesgesprek