Familiekeuken

Luxe stijlvolle keuken familie Mulder

De familie Mulder was op zoek naar een echte familiekeuken. Een ruimte waarin ze heerlijk kunnen koken en kunnen samenkomen met het gezin. Samen met Kitchen4All Genemuiden hebben ze van deze keukendroom werkelijkheid gemaakt!

De familie wilde dus graag een keuken creëren waar ze met het hele gezin gebruik van kunnen maken. Zij zijn daarom gegaan voor een ruime keukenopstelling bestaande uit een kastenwand en een kookeiland. De kastenwand creëert niet alleen veel opbergruimte, maar is ook de ideale plek voor het inbouwen van de koelkast en de oven. Daarnaast is de kastenwand voorzien van een nis, waar een koffiehoek van is gemaakt. Het eiland is voorzien van een keukenbar, waardoor het gezin elkaars gezelschap kan houden tijdens het koken. Dit is dus een echte familiekeuken!

Donkere design keuken
Luxe stijlvolle keuken
Koffiehoek keuken
Keuken voor het hele gezin

Keuken met een luxe en stijlvolle uitstraling

De keuken heeft een luxe en stijlvolle uitstraling, welke ontstaat door de kleur- en materiaalkeuze. Zowel het eiland als de hoge kastenwand zijn voorzien van donkere fronten in de kleur Decor Eiken Nero. Dit zijn prachtige zwarte fronten met een houtstructuur. Op beide delen van de keuken is een composieten werkblad geplaatst in de kleur Calacatta Gold Polished, wat een prachtig marmerlook blad is. Door de donkere fronten te combineren met het lichte werkblad ontstaat er een prachtig contrast.

Keukenbar keuken
Verlichting onder het werkblad
Kokendwaterkraan keuken

Ook op zoek naar een nieuwe keuken?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe keuken en zou je daar graag wat keuken inspiratie voor op willen doen? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Daar bieden we boordevol keuken inspiratie! Van complete keukens, tot aan stalen van alle werkbladen en fronten, we hebben het er allemaal. Je kunt dus in alle rust rondkijken óf laat je adviseren door een van onze deskundige adviseurs!

Plan jouw winkelbezoek