Royale u-keuken bij de familie Siepel

Deze prachtige ruime leefkeuken is door de familie Siepel samengesteld bij Kitchen4All Dronten. De grote hoeveelheid werkruimte, handige kastindeling en het strakke design maken dit een praktische én mooie keuken. Laat je inspireren door deze moderne u-keuken, waarin een aantal hele fijne keuzes zijn gemaakt.

Een keuken waar je u tegen zegt

Wat direct opvalt in deze keuken, is het grote werkblad en de verschillende werkplekken. Voor deze keuken is namelijk gekozen voor een u-opstelling, waarbij er drie bruikbare zijdes zijn gerealiseerd. Aan de eerste zijde kan worden gekookt, de tweede zijde is ideaal voor het spoelen en snijden van groentes en in de kasten van de derde zijde is veel opslagruimte gecreëerd. Hierdoor beweeg je je gemakkelijk door de keuken en zal het niet snel gebeuren dat er te weinig werkruimte is voor jouw kookkunsten.

U-keuken Kitchen4All Dronten
Luxe U-keuken

Een fraai ontwerp

De familie heeft samen met onze keukenadviseur stijlvolle keuzes gemaakt. Zo is er gekozen voor de combinatie van mat witte fronten en een werkblad in de kleur Decor Leisteen. Het werkblad is van kunststof en dus gemakkelijk te onderhouden én ideaal om uitgebreid op te koken. De geïntegreerde koelkast, oven, magnetron, vaatwasser en kookplaat zorgen ervoor dat de keuken als een eenheid oogt. De kleur zwart komt op meerdere plekken in de keuken terug, net als in de verlichting die de familie zelf heeft uitgekozen. Ook de metalen titaniumkleurige grepen sluiten hier prachtig op aan. En is het je al opgevallen dat zelfs de stopcontacten zwart zijn? Deze familie weet heel goed hoe een stijl prachtig afgewerkt kan worden!

Koken met gemak

Naast dat de keuken helemaal in stijl is, zijn er ook zeker hele praktische keuzes gemaakt. Zo is de keuken voorzien van een uittrekbare apothekerskast, waaruit van twee kanten producten kunnen worden gepakt. De planken hierin zijn in hoogte verstelbaar, waardoor de kast altijd ideaal kan worden ingedeeld voor verschillende producten. Naast deze praktische kast is de keuken voorzien van een oven met maar liefst elf functies. Genoeg mogelijkheden dus om al je kookkunsten uit de kast te halen! De kasten zijn daarnaast voorzien van ingebouwde ledverlichting, waardoor de inhoud van de kastjes altijd goed te zien is. Ook qua technologie komt de keuken niets te kort: de ruime inductiekookplaat is voorzien van geïntegreerde afzuiging en boven de zwarte wasbak is een zwarte Quooker geplaatst. Hier komt direct kokend water uit, waardoor water opzetten nooit meer nodig is.

Zwarte Quooker kraan
Apothekerskast keuken
Ingebouwde oven en magnetron

Ook een keuken op maat?

Ben je helemaal enthousiast over deze keuken, of heb je juist een hele andere stijl? Wat jouw wens ook is: bij Kitchen4All helpen we je graag om ook jouw perfecte keuken te realiseren! Als je vrijblijvend een afspraak maakt via onze website, ontvang je gratis advies én een 3D-ontwerp. Daarnaast kan je in onze winkels eindeloos inspiratie opdoen met de vele keukenopstellingen en -materialen. Je plant jouw gratis adviesgesprek via de link hieronder. Misschien mogen wij binnenkort wel een bericht op onze website schrijven over jouw gloednieuwe keuken!

Plan jouw adviesgesprek