Ruime moderne keuken bij de familie Klaver

Bij de familie Klaver heeft Kitchen4All Dronten deze strakke keuken mogen plaatsen. De ruime hoekopstelling geeft meer dan voldoende ruimte om heerlijk te kunnen koken, en de stijl sluit prachtig aan bij de wensen van de familie.

De matzwarte fronten zetten een strakke look neer die op stijlvolle wijze wordt aangevuld door het marmerlook werkblad van composiet. De zwarte kraan matcht perfect bij de fronten en ook de overige apparatuur van het merk Bosch zijn strak weggewerkt in het geheel. We vertellen je graag meer over deze prachtige keuken!

Handige keukenopstelling

De ruimte is zo optimaal mogelijk benut. Door de hoekopstelling worden alleen de wanden gebruikt en blijft het ruime leefgebied daarvoor geheel behouden. In het verlengde van het keukenblad is een hoge kastenwand geplaatst. Hierin zijn diverse keukenapparaten verwerkt, en is er veel opbergruimte gecreëerd. Het keukenblad blijft zo dus mooi opgeruimd en leeg. Omdat de muren in het woongedeelte vrijwel leeg zijn, ontstaat er een heel fijn gevoel van ruimte. Wat hier ook aan bijdraagt, is dat de afzuiging verwerkt is in het verlaagde plafond, waardoor er geen hangende afzuigkap nodig is.

Stijlvolle afwerking

Deze keuken vormt een ideaal canvas om de ruimte verder aan te kleden naar eigen stijl. De matzwarte fronten en het marmerlook werkblad hebben een moderne en elegante uitstraling die met veel kleuren en accessoires te combineren is. Zo heeft de familie gekozen voor een mintgroene kleur op de achterwand en de keuken prachtig afgestyled met een moderne bloemen vaas, planten en kunst aan de muur. Het mooie hieraan is dat al deze elementen ook weer te vervangen zijn, waardoor de stijl van de keuken mee kan bewegen met de smaak van de familie. Zo creëer je een keuken mét al stijl van zichzelf, die ook nog eens te stylen is naar wens.

Keuken zwart mintgroen
Zwarte keuken kastenwand
Hoekkeuken zwart

Ook zelf jouw keuken samenstellen?

Plan dan een afspraak bij een van onze keukenwinkels! Naast Dronten zitten we nog op genoeg andere locaties in Nederland. Tijdens jouw gratis adviesgesprek kijken we samen naar jouw wensen en stellen we een keuken samen die helemaal jouw stijl is. Iedere keukenruimte is anders, dus zorgen we altijd voor een uniek (en gratis) 3D-ontwerp op maat. Zo weet je zeker dat je optimaal gebruikmaakt van de ruimte én helemaal blij bent met de stijl van jouw keuken. Plan dus gratis en vrijblijvend jouw afspraak in en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

Plan jouw adviesgesprek