Scandinavische keuken familie Knijnenberg

Kitchen4All Dronten heeft deze prachtige keuken bij de familie Knijnenberg uit Kampen opgeleverd. Ze hebben gekozen voor lichte kleuren waardoor de keuken een Scandinavische uitstraling heeft. De familie heeft ook een nieuwe badkamer uitgezocht, deze is opgeleverd door Sani4All Genemuiden.

Deze keuken is een oase van rust, welke ontstaat door de keuze voor een greeploze keuken voorzien van lichte kleuren en materialen. De fronten hebben de kleur Zand en zijn gecombineerd met een keramieken werkblad in de kleur Elegance. Dit is een marmerlook werkblad met een grijze ader. De familie heeft gekozen voor een kokend waterkraan en een spoelbak in een oud bronzen kleur, wat goed past bij de Scandinavische stijl.

Lichte keuken
Ruime lichte keuken
Scandinavische keuken

Ruime keukenopstelling

Deze keuken bestaat uit twee delen, waardoor de keuken erg ruim oogt en voelt. De hoekkeuken creëert niet alleen lekker veel opbergruimte, maar ook werkruimte. Zo kun je uitgebreid koken in deze keuken. Ook de hoge kastenwand zorgt natuurlijk voor veel opbergruimte. In de kastenwand is de oven op armhoogte geplaats. Zo hoef je dus nooit meer te bukken als je je gerecht uit de oven wil halen. Ook de koel-vriescombinatie is in de kastenwand geplaatst. Deze is voorzien van een front, waardoor het netjes is weggewerkt.

Laat je adviseren

Ben je ook op zoek naar een nieuwe keuken? Breng dan eens een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Je kunt daar door ons ruime aanbod in alle rust inspiratie opdoen. Of laat je adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Zij stellen samen met jou je nieuwe keuken samen én maken een gratis 3D-ontwerp voor je. Maak snel een afspraak en kom langs.

Maak een afspraak