Stijlvolle design keuken

Deze prachtige keuken is opgeleverd door Kitchen4All Harderwijk. De familie heeft gekozen voor een combinatie van groen, notenhout en marmerlook, wat voor een stijlvolle design uitstraling zorgt.

De opstelling van de keuken bestaat uit twee delen: een kookeiland en een rechte keuken. Bij het rechte deel is gekozen voor drie hoge kastenwanden, welke aan de uiteinden van de opstelling zijn geplaatst. Boven het middelste deel is er gekozen voor bovenkasten, hierdoor ontstaat een ruime nis. Ideaal voor een gezellige koffiehoek. In dit geval is er ook voor gekozen om de kraan en spoelbak er te plaatsen. Deze bevinden zich op deze manier dicht bij de kookplaat, wat vaak fijn werkt. Het eiland is naast kasten voorzien van een keukenbar, zo kunnen gasten je gezelschap houden tijdens het koken.

Luxe design keuken
Groene keuken
Luxe kastenwand keuken
Luxe keuken

Stijlvol met een kleurrijke touch

Niet iedereen durft voor groen te kiezen omdat het best gewaagd kan zijn. In deze keuken kun je goed zien, dat door de juiste combinaties te maken het juist erg chique en stijlvol kan zijn. Het eiland is voorzien van fronten in de kleur Mineraalgroen en zijn gecombineerd met fronten in de kleur Decor Notenhout, welke gekozen zijn voor het rechte deel. In de gehele keuken is er gekozen voor een composieten werkblad in de kleur Calacatta Gold Polished. Dit is een prachtig marmerlook werkblad met een lichte ader. De combinatie van de drie verschillende elementen geeft deze keuken de luxe en design uitstraling.

Pvc-vloer

Vaak wanneer de keuken vervangen wordt, moet vaak ook de keukenvloer vervangen worden. In veel gevallen is deze namelijk beschadigd of verandert de keukenopstelling. We bieden daarom ook pvc-vloeren aan. Ook in deze keuken is er een nieuwe vloer geplaatst. Er is gekozen voor een visgraatvloer in een prachtige warme vloer. De warmte van de vloer combineert prachtig met de warme uitstraling van de notenhouten fronten. De vloer maakt het geheel echt af!

Keuken met bar
Keuken met kookeiland
Kokendwaterkraan

Doe inspiratie op

Zou jij ook zo’n mooie nieuwe keuken willen? Bij onze keukenwinkels vind je meer dan voldoende keukeninspiratie om jouw nieuwe keuken samen te stellen. We bieden bij Kitchen4All keukens voor iedereen. Je vindt bij ons dan ook keukens in alle kleuren, stijlen en opstellingen. En dat ook nog eens voor alle budgetten. Maak snel een afspraak bij een van onze winkels en kom langs!

Maak een afspraak